Zvezde Granda

Parovi

Vanja Knežević odgovorila Popoviću: A vređanje mene u emisiji, nakon emisije?

Nakon reči koje joj je uputio Saša Popović, Vanja Knežević odgovorila! Saša se uvek hvata za moj stori, a vređanje mene u emisiji, nakon emisije? O tome ne želi da priča? Vidim da narod zna šta je istina...

Vanja Knežević odgovorila Popoviću: A vređanje mene u emisiji, nakon emisije? Screenshoot/Instagram


Saša Popović govorio je danas u jutarnjem programu TV "Prva" o diskvalifikaciji Vanje Knežević, o kojoj se već danima priča, što je navelo nju da se oglasi na društvenim mrežama.


- Kad smo razmišljali da je vratimo u takmičenje, ona je stavila na svoj profil da su "Zvezde Granda" mediokritet i prostakluk, i napisala da je srećna što je zauvek završila sa ovakvim vidom takmičenja i rekla je svim novinarima da je doživela psihičko zlostavljanje i maltretiranje, znate li vi šta je to. Za Vanju Knežević su negativni komentari bili najveći marketing u "Zvezdama Granda", i sad posle svega ona kaže "srećna sam što sam završila sa ovakvim vidom takmičenja i doživela sam psihičko zlostavljanje", molim vas, psihičko zlostavljanje - kazao je besno Popović u emisiji, dok mu je Vanja Knežević sada odgovorila:- Upravo sam doputovala iz Beograda. Ovo je otišlo predaleko. Nažalost, moram opet da reagujem. Ne mogu da dozvolim da se šire neistine o meni. Sve je predstavljeno pogrešno, vidim da narod zna šta je istina. Ne želim išta da se gura pod tepih, vređali su me. Preko svega sam prešla, posle emitovanja emisije sam dobila pravu sliku o svemu. Na sve sam reagovala kuluturno i smireno. Saša se uvek hvata za moj stori, a vređanje mene u emisiji, nakon emisije? O tome ne želi da priča - rekla je Vanja i dodala:


- Iz svega ovoga sam izašla kao pobednik. Nije za pohvalu da se hvali da su imali velike rejtinge, opraštam im sve, bitno je ko je čovek, opraštam im za maltretiranje - dodala je Vanja Knežević u obraćanju javnosti na svom Instagram profilu.Vanjinu izjavu pogledajte OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>