Region

Svet

Džej i Andijana: Ljubav koja je trajala dve decenije!

Ljubav koja je trajala dve decenije! Džej Ramadanovski i Andrijana Tomanić živeli su zajedno, ona je bila njegova desna ruka, a tako se malo znalo o svemu tome  iako je pevač bio veoma pristupačan za medije.

Džej i Andijana: Ljubav koja je trajala dve decenije! Screenshoot/Instagram

Sve do smrti Džeja Ramadanovskog nije se mnogo znalo o ovoj ženi koja je folkeru bila kao desna ruka, a još manje o tome koliko su oni bliski. Ipak, sada kada ga više nema, bolne uspomene polako isplivavaju.


Na Instagram profilu Džeja Ramadanovskog objavljene su njegove fotografije sa Andrijanom, i to iz raznih perioda zajedničkog života.

-Svi znaju za Andrijanu. Ta žena je čudo. Ona je njemu bila i leva i desna ruka. Ja ga poznajem 25 godina, a oni su poslednjih 20 živeli zajedno. Ona je, kako je to voleo da kaže, njegova bela žena. Želeo je da napiše knjigu koja bi se zvala baš tako, "Bela žena". Svi su znali - kad ne mogu da dobiju Džeja, zovi Andrijanu ili Ruleta - istakao je Jagodić, koji je svirao sa Džejem.

- Ona je sjajna, ona je neko ko mnogo voli Džeja. O svom odnosu nikad nisu pričali, ali to se znalo. Doduše, niko ih nije ni pitao o tome - istakao je Rule za Kurir.Mnogi pevačevi fanovi emotivno su reagovani na ove objave, a poseno Džejevi bliski ljudi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir


>