Ljubav

Style

Horoskop za najromantičnije proleće: Ovan, Bik, Blizanci i Rak!

Horoskop za najromantičnije proleće 2021. godine! Svaki horoskopski znak osetiće ovu blagodarnu promenu ali Ovan, Bik, Blizanci i Rak imaće najromantičniji deo godine...

Horoskop za najromantičnije proleće: Ovan, Bik, Blizanci i Rak! Svet Plus




Posle sive i turobne zime, proleće je period kada predivan svet prirode počinje da se budi. Poput prirode, i ljudi počinju da se osećaju kao preporođeni.

Svaki horoskopski znak osetiće ovu blagodarnu promenu, ali proleće 2021. biće najromantičniji deo godine za ove horoskopske znakove, a kosmos će im svima udeliti po jednu crvenu ružu.


Ovan: Posvetićete se sebi i fokusirati na vaše kvalitete


Ovnovima će ljubav procvetati, i to vrlo brzo.

Venera je ušla u vaš horoskopski znak 21. marta, bukvalno započinjući proleće sa dodatnom dozom romantične energije.

Zavolećete prvenstveno sebe i bićete sigurni u svoje vrline i kvalitete. Pun Mesec će 28. marta ući u sferu ljubavnih odnosa i jasno vam pokazati koje odnose treba da negujete i koji će još dugo godina biti prisutni u vašem životu.


 

Proleće 2021: Uticaj na ljudsku psihu!








Bik: Privlačite nekog stabilnog i prizemnog

Vi ste izuzetno romantična osoba, celim svojim bićem. Priznajte, ispod vaše grube spoljašnjosti krije se osoba koja želi da je neko obori s nogu.

Kada Venera uđe u vaš horoskopski znak 14. aprila, shvatićete da svi vaši potencijalni ljubavnici žele upravo to. Međutim, kada pun Mesec 26. aprila uđe u sektor ljubavnih odnosa, stvari će se iskristalisati i svesti na jednu konkretnu osobu.


 

Koristite li prašak za pecivo pri šminkanju?









Blizanci: Teško je odoleti vašim moćima ubeđivanja


Kada Venera uđe u vaš horoskopski znak 8. maja, imate bezbroj razloga za osmeh. Na kraju, ovaj tranzit će pojačati vaš i ovako đavolski dobar izgled i specifičan smisao za humor, a da ne spominjemo vaš način udvaranja, bez da ste o tome uopšte i razmišljali.

Međutim, ovo proleće za vas nije samo zabava i igra. 26. maja pomračenje Meseca u vašoj sedmoj partnerskoj kući doneće ozbiljan razvoj vašeg ljubavnog života.


 

Aspirin bi mogao da zaleči karijes bez dodatnog lečenja zuba!









Rak: Već osećate romansu koja dolazi


Iako proleće ne vezujemo za Rakove na prvu pomisao, defitivno je period godine kada se romantični duhovi bude. Venera ulazi u Raka 2. juna, a vaše najbolje osobine dolaze do izražaja.

Pripremite se da se ne samo da osećate ljubav premadrugima, bićete i potpuno zaljubljeni u sebe. Prigrlite ovaj period i budite uvereni da je romantični kraj proleća samo priprema za leto ispunjeno leptirićima u stomaku.


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Luftika.rs

Povezane vesti:


>