Region

Svet

Lečić bio u braku sa Ninom u vreme kada Danijela tvrdi da ju je silovao!

Skoro godinu dana nagađanja, spekulacija i misterije, Danijela Štajnfeld u petak 19. marta, na saslušanju izgovorila ime osobe za koju tvrdi da je njen silovatelj. Lečić bio u braku sa Ninom u vreme kada Danijela tvrdi da ju je silovao!

Lečić bio u braku sa Ninom u vreme kada Danijela tvrdi da ju je silovao! Screenshoot/Instagram
Danijela je rekla da je navodno u pitanju njen kolega i prijatelj Branislav Lečić, što je šokiralo javnost. Sudeći po njenim navodima u potresnom intervjuu koji je objavljen sinoć, 22. marta, Lečić ju je navodno silovao 7.maja 2012. godine, dok je bio već dve godine u braku sa voditeljkom Ninom Radulović.

Naime, Danijela Štajnfeld je navela jezive detalje večeri koja je obeležila njen život i ostavila trajnu traumu, kao i tačan datum nemilog događaja.

- Mene je silovao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić. To se desilo 7. maja 2012. godine. Te noći on je mene na moje moljenje i plakanje, na moje "ne", odveo negde gde nisam znala gde sam, gde nisam mogla da izađem iz tog prostora, to je bilo van Beograda, negde na obroncima Beograda, usred noći. Tamo me je mučio, tamo me je silovao - rekla je, između ostalog, glumica.Branislav Lečić je od 2010. do 2017. godine bio u braku sa voditeljkom Ninom Radulović, sa kojom je i aprila 2011. dobio sina Lava. 

Par je novembra 2012. proslavio dve godine bračne sreće na intimnoj večeri u restoranu. Romantično veče i prisećanje sudbinskog susreta, uz dobar provod i smeh, bio je odličan način da bračni par obeleži drugu godišnjicu braka. Bili su jako srećni zajedno, a kako su tada ispričali, rođenje sina Lava učvrstilo je njihovu ljubav.


- Još u prvoj godini braka sve stvari budu jasne. Nas dvoje smo sada isti kao kada smo bili u vezi. Čini mi se čak i da nam je, otkako smo se venčali, bolje jer smo shvatili koliko nam je važno što imamo dete i to što živimo zajedno. 'Papir' drži vezu stabilnom, teže je vezu 'prokockati' ako imaš obećanje pred Bogom i narodom. Inače, dete menja partnere nabolje. Sve egoistične potrebe sa bebom prestaju. Partneri sa dolaskom bebe shvataju da je to iskustvo divno, pa onda i sa vedrije strane posmatraju sve one manje lepe stvari koje roditeljstvo donosi. Ipak, ponekad bi trebalo vratiti se u prošle dane. To je lekovito za vezu i tada radi 'baka-servis'. Svaki izlazak iz ustaljenog ritma života prija, kao veče na kome smo proslavili dve godine braka. Kada na ovaj način dnevne obaveze, radne i roditeljske, ponekad začinimo, to oporavlja - rekla je te godine za magazin „Hello!“ Nina Radulović, tada Lečić. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>