Film

Tvoje lice zvuci poznato

Vesti

indi aradinovic najnovije vesti - strana 6

Indy: Umukni i skloni se da te ne vidim Edita: Indy, uništila si život i sebi ..

Indy: Umukni i skloni se da te ne vidim Edita: Indy, uništila si život i sebi ..

Iako se priča među novim Zvezdama Granda simpatična Edita Aradinović koja je bila favorit mnogih zvezda iz Grandovog žirija okrivila je svoju rođenu sestru Indy za to što je ispala iz takmičenja. To se desilo uprkos mnogim prognozama da će ući u samo finale, pa Edita sada misli da je za sve kriva Indy koja joj je davala pogrešne savete. Iako je Indy iskusna u estradnim vodama i zna kako se skreće pažnja, sestru je terala da bude skromna, povučena.

Pročitaj više

Indi dobila sina

Indi dobila sina

Pevačica Indira Aradinović Indi rodila je pre tri dana sina u jednom porodilištu u Beču, gradu u kojem živi i otac deteta, čije ime ona krije od javnosti. Otac je srpski biznismen s dugogodišnjim stažom u austrijskoj prestonici.

Pročitaj više

Indi sprema novi album

Indi sprema novi album

Bivša ukućanka rialitija "Farma" ozloglašena da je prekršila pravila i napustila kuću bez dozvole Indira Aradinović Indi, kaže da sve to nije uticalo na njenu karijeru i da je do pre nekoliko dana bila na uzbudljivoj i vrlo uspešnoj turneji po Australiji.

Pročitaj više

Indi od Irene dobila spot

Indi od Irene dobila spot

Manekenka Irena Ibrahimović rešila je da svojo prijateljici sa farme Indi, pokloni snimanje spota! S obzirom na to da su bivše cimerke sa seoskog imanja postale bliske prijateljice, Irena je odlučila da pomogne Indi da promoviše jednu od pesama sa njenog novog albuma.

Pročitaj više

Indi oštetila produkciju "Farme" za 50.000 evra

Indi oštetila produkciju

Glavi producent reality show-a “Farma”, Predrag Pavović, potvrdio je juče za jedan nedeljni časopis, da će produkcija podneti tužbu protiv folk pevačice Indi. Tkođe će joj biti i zabranjen ulazak na “Pink” televiziju, jer je kako tvrdi, mlada pevačica prekršila  jasno naglašena pravila,koja je potpisala pre ulaska na imanje.

Pročitaj više

>