Region

Svet

Pevačica Tanja Savić je dobila decu na sudu! U Radincima je prava euforija!

Pevačica Tanja Savić je dobila decu na sudu! U Radincima je prava euforija ali postoji još prepreka na Tanjinom putu... Podsećanja radi, Tanjin suprug Dušan je u aprilu prošle godine odveo decu u Australiju, i tada je krenuo pravi pakao.

Pevačica Tanja Savić je dobila decu na sudu! U Radincima je prava euforija! Screenshoot/Instagram

Nakon skoro godinu, koliko je prošlo otkada je suprug pevačice Tanje Savić odveo njihovu decu u Australiju, ona će konačno videti sinove.

Naime, prema rečima pevačice, sud je 12. marta doneo odluku, koja je postala pravosnažna, da deca pripadaju njoj.- Tanja traži najbolju opciju da ode po mališane. Svi se raduju njihovom dolaskom, baka uveliko sprema sve što klinci vole da jedu, kao i sobicu. Tanjina sestra Biljana ushićena je skoro kao Tanja. U Radincima je prava eufrija. Tanja će ovih dana otpuvati u Australiju kako bi ih dovela, svakako tamo mora biti neko vreme u izolaciji jer tako nalažu pravila zbog epidemije, a onda je čeka nekoliko dana da završi papirologiju i može nazad u Srbiju sa decom, kaže izvor.Da je čeka dalek ali lep put potvrdila je i sama Tanja.

- Istina je da sam dobila decu. Jako sam srećna. Idem uskoro po njih u Australiju. Sudskim putem je presuđeno da deca pripadaju meni i sada ja idem da ih dovedem u Srbiju, rekla je vidno uzbuđena pevačica.
Da je više nego zadovoljna odlukom, Tanja je objasnila i zahvalila svima koji su bili uz nju sve vreme dok je vodila bitku.

"Moje dve najveće ljubavi, Maksim i Đorđe. Svih ovih 335 dana bez vas bilo je uzalud. Iako sam bila jako usamljena, nekako, uz vaš smeh koji (uprkos fizičkoj razdvojenosti od vas) nikako nije jenjavao u mojim mislima i bio mi je ujedno i podstrek za dan kad vas budem ponovo videla. Taj glas mi je davao nadu. Glas mojih anđela. Samo mi znamo kako je ta ljubav između nas čarobna. Nešto što se rečima ne može opisati. Ali pogledom i osmehom može. Ti momenti kad se razumemo i kada ne govorimo nemaju cenu. Dok se sve vreme od kuće do škole držimo za ruke... Dok noćima ležimo zajedno i smejemo se mojim smešnim izmišljenim bajkama. Sve je to bilo prekinuto na jedno vreme. Život nije bajka...", pisala je ona na Instagramu.Podsećanja radi, Tanjin suprug Dušan je u aprilu prošle godine odveo decu u Australiju, i tada je krenuo pravi pakao.

Prvo je Tanja ćutala i nije javno pričala šta se desilo, a onda se uključila uživo u emisiju i kroz suze ispričala kroz šta prolazi. Njen suprug Dušan je nekoliko dana kasnije rekao da ona sve laže i medijima poslao prepisku u kojoj jedno drugom izjavljuju ljubav. Pevačica je izjavila da je sve to laž i nameštaljka.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic


>