Zadruga

Parovi

Ivana Aleksić posetila roditelje svog supruga! Nove odluke!

Ivana Aleksić posetila roditelje svog supruga! Nove odluke! Ša je od Mine Vrbaški dobio informaciju i da se njegova supruga iselila iz zajedničkog stana, ali sada domaći mediji pišu drugačije.

Ivana Aleksić posetila roditelje svog supruga! Nove odluke! Screenshoot/Youtube





Odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša podelio je zadrugare i publiku koja svakodnevno prati dešavanja u Beloj kući. Podsetimo, njih dvoje su stupili u vezu dan nakon što je reper saznao da ga supruga Ivana ostavlja zbog prisnosti sa Tarom Simov.


Naime, kako domaći mediji pišu, Ivana Aleksić je i dalje u dobrim odnosima sa Nenadovom porodicom i vratila se u zajednički stan.







Ivanina odluka o razvodu je konačna i tu više dileme nema. Međutim, iako je želela da nađe sebi novi dom, rešila je da za sada ostane u stanu u kojem je sa Nenadom živela - ispričao je izvor.








Ona je ostala u dobrim odnosima sa Nenadovim roditeljima, pored svega što se desilo oni ništa nisu krivi. I njih je sve što gledaju i te kako pogodilo. Saopštila im je novu oduku, da neće izaći iz stana, oni su se sa tim složili. Teško im je što vide da je snajka sigurna da želi razvod, ali sve im je jasno i vide da ne postoji način da se situacija reši - dodao je izvor.



Za izbacivanje iz rijalitija "Zadruga 4" nominaovana je od strane ukućana Tara Simov i od strane publike Alen Hadrović.



 



Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević Janjuš intrigiraju zadrugare u poslednje vreme svojim prisnim odnosom, a mnogi smatraju da između njih postoje ljubavne simpatije, kao i da bivši košarkaš želi to da prikrije, kako se ne bi ispostavilo da je Maja Marinković bila u pravu sve vreme. Oni su se tokom cele "Igre istine" domunđavali, a u jednom trenutku su pisali poruke na papiru.

Kako je ovo strogo zabranjeno, pripadnik obezbeđenja je ušeo u Belu kuću i oduzeo im papir.




 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic.rs

Povezane vesti:


>