Region

Svet

Toni i Dara Bubamara: Drži je u šaci zbog eksplicitnog sadržaja!

Dečko je drži je u šaci zbog eksplicitnog sadržaja! Dara Bubamara je baš besna, a Toni je lud od ljubomore i sve više je guši. Ona ga voli, međutim, žena je zrela i odrasla i neće to da toleriše

Toni i Dara Bubamara: Drži je u šaci zbog eksplicitnog sadržaja! Screenshoot/Instagram
Kako prenose mnogi mediji, Dara Bubamara i njen 22 godine mlađi dečko Toni opasno su se posvađali usred dana u Novom Sadu ispred jednog tržnog centra! Navodno je Dara siktala na sav glas: Debilčino, nemoj više da me smaraš! Te klinačke fore meni nemoj da prodaješ!


Dara ne sme da raskine

– Dara je baš besna, a Toni je lud od ljubomore i sve više je guši. Ona ga voli, međutim, žena je zrela i odrasla i neće to da toleriše – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

– Najgore joj je jer on, navodno, ima neke snimke, slike sa putovanja na koja su išli i to je sve privatni sadržaj koji Dara ne želi da eksponira, pa se sad plaši da bi Toni tako mlad i zaljubljen mogao da joj se osveti i sve to objavi ako bi ga ostavila. Ipak je on lud od ljubavi prema njoj, uzavrele krvi, a Dara vatrena, odlepio je za njom, a na neki način je ima u šaci, tako da ona ima frku da će da joj se sveti ako ga napusti. Voli ga ona, lepo joj je sa njim, ali sam siguran da mu ispade neće tolerisati, pa sve da mali počne i da je ucenjuje – objašnjava izvor za SCANDAL!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>