Zadruga

Parovi

Tara Simov zapretila tužbom zbog pominjanja blokatora! (VIDEO)

Tara Simov zapretila tužbom zbog pominjanja blokatora! Milica Kemez šokirala je mnoge tokom rasprave sa Simovom u "Zadruzi", pa joj je ljubavnica Nenada Aleksića Ša pretila da će je tužiti.

Tara Simov zapretila tužbom zbog pominjanja blokatora! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
- Jesu ti okej blokatori, jesu na mestu? - kazala je Milica.

- Koji blokatori? - čudila se Tara Simov.

- Blokatori, imam snimano gde si mi rekla da ideš da staviš blokatore - dodala je Kemezova.

- Hoćeš tužbu, je li? - govorila je Simova, dok je Ša sve nemo posmatrao.Podsetimo Tari su ugrađeni blokatori zbog droge.

 

Internetom kruži video Tare Simov koji je zaprepastio sve!
U rijalitiju "Zadruga" se i ranije pokretala ova tema, zbog određenih psihičkih kriza koje je Tara imala.

Simova je zaboravila da je o tome javno pričala u protekloj sezoni "Zadruge", kada je plakala i žalila se na nesnosne bolove u rukama i stomaku, a podsetimo i tražila je od produkcije lek Rivotril a sama je naglasila da Bromazempam od 1.5 mg njoj ništa ne znači. Reper Nenad Aleksić Ša koji je prevario svoju suprugu Ivanu u "Zadruzi" sa starletom Tarom Simov, pre nekoliko godina preživeo je veliku tragediju kada se njegova devojka udavila u Dunavu.

Ša je pre nekoliko godina bio i učesnik "Farme", te je tada pred kamerama otvorio dušu i ispričao detalje velike porodične tragedije.

- Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će se ona udaviti u Dunavu. I ona, i brat, i deda i svi, porodična tragedija. Mogao sam da budem bolji, ona je meni dušu dala, to je nešto što ja vučem kroz ceo život i što ne mogu sebi da oprostim - ispričao je tada muzičar.


Posle "Farme" Nenad se povukao iz javnosti, ali je nastavio da se bavi muzikom. U njegovom životu desio se preokret kada je upoznao sadašnju suprugu Ivanu, sa kojom se oženio 2015. godine.- Bebica će doći kada onaj od gore da zeleno svetlo. Hvala bogu živi smo i zdravi, ali nešto nas neće. Ja sam ranije mislio da se deca mnogo lakše prave - rekao je svojevremeno Ša i dodao:


- Ivana mi je pomogla da sve dignem na viši nivo. I što se tiče oblačenja, spotova, dosta je uticala na mene i usmerila me.

Aleksić je trenutno učesnik četvrte sezone rijaliti šou programa "Zadruga" , a zbog prevare i turbulentene veze sa starletom Tarom Simov često je glavna tema medija. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>