Style

Ljubav

Najbolje svekrve u horoskopu rađaju se u ovim znakovima!

Kada upoznajete potencijalnog partnera, ne pitajte šta je on u horoskopu već šta je njegova mama... Najbolje svekrve u horoskopu rađaju se u ovim znakovima!

Najbolje svekrve u horoskopu rađaju se u ovim znakovima! Svet Plus
Porodični mir je kamen temeljac dobrog braka, pa upravo zato je važno da se dobro slažemo sa roditeljima partnera.

Loši odnosi između snahe i svekrve su stari i dobro poznat stereotip, pa je postao i izvor brojnih viceva i šaljivih anegdota u našoj kulturi.

Ipak, nisu sve svekrve iste, a žene rođene u ova tri horoskopska znaka su obično ljubazne i brižne prema izabranici svoga sina.Vaga


Pripadnici ovog znaka odlično se slažu sa drugima, i lako stiču nove prijatelje. Bitno im je samo da partnerka usreći njihovo dete i da porodica živi u harmoniji.

Vole da daju dobre savete, ali se trude da se ne mešaju u tuđa posla. Često, prilikom svađe, Vage pokušavaju da smire tenziju i da pronađu kompromisno rešenje.Vodolija


Vodolije su inače prijatne ličnosti sa kojima je lako složiti se. Pripadnici ovog znaka vole slobodu i zato poštuju lični prostor drugih. Neće se mešati u vezu svoje dece, i pružaće podršku u svemu.

Svekrva u znaku Vodolije se devojci ili ženi svog sina odnosi kao prema prijateljici. Ipak, Vodolije teško podnose kritike, zato na tom polju morate da komunicirate pažljivo.

Ribe


One su veoma strpljive, ljubazne i idealne svekrve. Riba sanjari o bajnom venčanju i jedva čeka unučiće, zato će izabranicu svoga sina dočekati raširenih ruku.Sa pripadnicima ovog znaka je zaista teško posvađati se, budući da su veoma fleskibilni i žele da održe mir u kući. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>