Zadruga

Parovi

Dragana Mitar o prevari Nenada Aleksića Ša: Vuk dlaku menja...

Dragana Mitar o prevari Nenada Aleksića Ša, vuk dlaku menja ali ćud nikad! Iskreno očekivala sam ovo, kaže bivša zadrugarka koja je takođe imala trenutke "nežnosti" sa reperom.

Dragana Mitar o prevari Nenada Aleksića Ša: Vuk dlaku menja... Screenshoot/Instagram





Nenad Aleksić Ša i Tara Simov mesecima unazad bili su veoma bliski, a kada je reper saznao da ga je supruga Ivana ostavila, ozvaničio je vezu sa cimerkom.

Njih dvoje se od tog trenutka ne razdvajaju, te ih kamere često uhvate kako razmenjuju nežnosti.

Povodom njihovog odnosa oglasila se bivša zadrugarka, Dragana Mitar koja je i sama priznala da joj je on u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga" izjavio ljubav.

- Samo bih rekla da sve ono što sam pričala u rijalitiju a to je da umem da procenim ljude na kraju ispostavilo tačnim. Vuk dlaku menja ali ćud ne - istakla je ona pa dodala:

- Iskreno očekivala sam ovo, a što se tiče žene stvarno ne znam, možda su potrebne godine da prođu da bi nekog upoznao, možda je tek sad shvatila s kim je bila sve ovo vreme - dodala je ona za kraj.







Podsetimo, Pink.rs je pozvao Ivanu Aleksić, Nenadovu suprugu, kako bi čuli njen komentar:


- Ništa neću da komentarišem, kao ni do sada. Stvarno, nemam ništa da kažem, ne znam šta da kažem... Neću uopšte da se oglašavam niti da se petljam u to, stvarno nemam komentar - bilo je sve što je Ivana imala da poruči u telefonskom razgovoru.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>