Zadruga

Parovi

Danijel Višić saznao šta misle njegovi roditelji, pa priznao da nije zaljubljen! (VIDEO)

Danijel Višić saznao šta misle njegovi roditelji, pa priznao da nije zaljubljen u Miljanu Kulić, odnosno da mu se nikada nije ni sviđala ali i da mu je bilo jako teško kada je iz rijalitija izašla Ivana.

Danijel Višić saznao šta misle njegovi roditelji, pa priznao da nije zaljubljen! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




U toku je Igra istine Lepog Miće, usledilo je pitanje za Danijela Višića:

Šta misliš, kako su tvoji reagovali na vezu sa Miljanom? - glasilo je pitanje.


Katastrofa, verujem da su me osudili. Mislim da moj otac pije bensedine i da se trese. Ne znam šta se dešava sa mnom - priznao je Danijel.

Sve što sam sa stvarima uradila, jeste posle njegovog ležanja sa Sanjom, ja sam sve to kasnije oprala - pravdala se Miljana Kulić.

Njihove priče se uopšte ne poklapaju. Ja sam videla Miljanu, koja moli Zolu za razgovor, to je sve njena igra. Njegovi roditelji se ne slažu sa ovim, misle da nisi normalan. Ako se ovako bude nastavio odnos, roditelji će te se odreći!

Mina, ne igraj rijaliti! Nije tako, ja se nisam igrala! - vikala je Miljana.



 


Nakon što mu je Mina Vrbaški prenela da će ga se roditelji odreći zbog Miljane Kulić, Danijel Višić počeo je da paniči i pravda joj se:


Mina, ja sam se pogubio! Bio sam odlepio za Ivanom, plakao sam u sebi kada je otišla. A onda sam se izgubio, kakva Miljana, moje devojke su top modeli, kako ona može da mi se svidi? Naravno da će me se roditelji odreći. Miljana je poremećena, ne mogu da se sklonim od nje - paničio je Danijel.

Ma, možeš, samo je ignoriši, skloni se iz kreveta - poručila je Mina.

Hvala ti mnogo - rekao je Danijel, pa zagrlio Minu.




 



Nakon što je dobio saznanje od Mine Vrbaški da su njegovi roditelji razočarani i besni zbog njegove veze sa Miljanom Kulić, Danijel Višić je u dvorištu razgovarao sa Filipom Carom.


Moraš da znaš da si ti sada obeležen da si bio sa Miljanom, to ti je tako. Moji roditelji znaju biti ljuti na mene, ali nikada me se ne bi odrekli, ne znam kavi su tvoji - pričao je Car.

Pa ne znam, nikad nisam bio u ovakvoj situaciji. Miljana nije uopšte moj tip devojke, ja volim devojke kao što su Mina, Sanja. Ne znam šta mi je bilo. I ja sam raskinuo sa njom, ona me i dalje juri, ja takve veze nisam imao - rekao je Danijel.

Moraš znati na čemu si, pripazi se. Ako nisi za to , raskrsti taj odnos - govorio je Car.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>