Region

Svet

Marija Šerifović o vezi sa Džejlom Ramović! (VIDEO)

Pevačica Marija Šerifović o vezi sa Džejlom Ramović! Kaže da uopšte nije planirala da komentariše sve članke koji su preplavili medije u proteklih pet, šest dana...

Marija Šerifović o vezi sa Džejlom Ramović! (VIDEO) Screenshoot/Instagram

Kao bomba odjekuje proteklih dana priča o tome da je pevačica Marija Šerifović u vezi sa svojom učenicom iz prethodne sezone takmičenja "Zvezde Granda" i pobednicom iste, Džejlom Ramović.


A o ovoj temi sada se prvi put oglasila i pobednica Evrovizije, Marija Šerifović koja je potvrdila jednu stvar:


- Iskreno, uopšte nisam planirala da komentarišem sve ove članke koji su preplavili medije u proteklih pet, šest dana, ali pošto vidim da se u sve to uključuju izmišljene izjave članova naših porodica dužna sam da vam kažem sledeću stvar. Nikada nije bila tajna da se nakon takmičenja između naših porodica razvilo veliko prijateljstvo koje sigurno neće biti završeno zbog bilo čijih loših ili sumanutih ideja, namera, navoda ili bilo čega sličnog- izjavila je Marija koja je demantovala pisanja da je u vezi sa Ramovićevom.


Šerifovićeva, međutim, u svom obraćanju nijednog trenutka nije spomenula Džejlu Ramović, a nije ni objasnila zbog čega ju je otpratila sa društvene mreže Instagram.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs


>