Lepota

Ljubav

Jednostavan trik koji garantuje prirodan izgled pudera na licu!

Taman kad ste utvrdile koja to nijansa savršeno odgovara vašem tenu, javlja se novi problem! Jednostavan trik profesionalnih šminkera koji garantuje prirodan izgled pudera na licu!

Jednostavan trik koji garantuje prirodan izgled pudera na licu! Instagram

Potraga za idealnom nijansom pudera je kao potraga za skrivenim blagom, to svaka žena zna. Kupovina je obično igra na sreću jer nikada ne možete biti sasvim sigurne da li ste napravile dobar izbor sve dok ne nanesete puder na celo lice.


Taj izbor nije nimalo lak i obično usledi nekoliko promašaja dok ne dođete do onog pravog pudera. Međutim, taman kad ste utvrdile koja to nijansa savršeno odgovara vašem tenu, javlja se novi problem!


Već nakon prvog nanošenja, shvatile ste da puder na koži izgleda teško i da deluje poput maske za lice. Ne očajavajte, ne morate opet u kupovinu! Imamo rešenje za vaš problem.


MALO ULJA ZA SPAS


Jednostavan trik koji garantuje prirodan izgled pudera na licu krije se u, ni manje ni više - u ulju. Naime, sve što treba da uradite jeste da prilikom nanošenja pudera u njega dodate kapljicu ulja.


Mejkap stručnjaci preporučuju bademovo ili jojobino ulje, ali ističu i da nećete pogrešiti ako odaberete i bilo koje drugo bjuti ulje.

Kada ulje dodate u puder, on menja teksturu i postaje glatkiji, pa ga je lakše naneti i razmazati po licu, što znači i da će vam trebati manja količina, a rezultat će biti besprekoran i blistav ten, koji izgleda potpuno prirodno, kao da uopšte nemate puder.


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE  


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>