Zadruga

Parovi

Ivana Aleksić dobila ponudu za ulazak u Zadrugu! Uskoro odluka!

Dobila je ponudu za ulazak u rijaliti "Zadruga 4"! Ivana Aleksić bi u narednim danima trebalo da se sastane sa produkcijom i saopšti svoju definitivnu odluku. Možemo očekivati obračun pred kamerama!

Ivana Aleksić dobila ponudu za ulazak u Zadrugu! Uskoro odluka! Instagram




Ivani je produkcija navodno ponudila honorar od 50.000 evra za obračun pred kamerama zbog muževljevog bliskog odnosa sa Tarom Simov.


"Otkako je Nenad ušao u Zadrugu, Ivana se držala po strani i nije javno želela da komentariše njegov odnos sa Tarom, koji već mesecima šokira celu Srbiju. Ali, svi njeni prijatelji znaju kroz šta prolazi i koliko joj je teško da gleda supruga kada se grli i ljubi sa Tarom. Još joj je mučnije da gleda njihove svađe, koje su prouzrokovane obostranom ljubomorom. Na Nenadu vidi jasne znake da je zaljubljen u Taru preko svake mere i zbog toga je rešila da okonča svoj brak čim njen suprug izađe iz rijalitija", rekao je neimenovani izvor blizak Aleksićevoj i dodao:







"Izbrisala je njegovo prezime sa Instagrama, skinula je burmu, a čak je i angažovala advokata za brakorazvodnu parnicu. Ali kako se sada čini, možda čak neće morati da sačeka Nenadov izlazak iz rijalitija kako bi mu sve sasula u lice, tim pre što je nedavno dobila ponudu da to uradi javno - priča izvor i dodaje da reperova supruga danima vaga šta da radi. Ivana ne voli da se eksponira javno i sve doskoro bilo joj je nezamislivo da uđe u „Zadrugu“. Međutim, budući da gleda kako njen suprug, iz dana u dan, izdaje njihovu ljubav zbog Tare, sve više joj ta ideja zvuči primamljivo. Želi da se suoči sa Nenadom i da mu kaže koliko ju je razočarao. Nju je najviše pogodilo to što joj je dva puta javno uradio gotovo istu stvar i tome želi da stane na put".

Ivana bi u narednim danima trebalo da se sastane sa produkcijom i saopšti svoju definitivnu odluku.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>