Region

Svet

Dejan Milićević o fotošopu: One su se zaigrale, ja sam mala beba naspram njih!

Dejan Milićević decenijama je mag fotografije, ali tvrdi da je za aktuelne pevačice i starlete "beba" kada je reč o obradi slika. One su se zaigrale! Dara deformiše forografije, Soraja je kraljica fotošopa...

Dejan Milićević o fotošopu: One su se zaigrale, ja sam mala beba naspram njih! Instagram

O tome koliko pevačice fotošopiraju svoje fotografije već znaju i vrapci na grani, ali koje najviše to rade otkrio je poznati fotograf.


Dejan Milićević decenijama je mag fotografije, ali tvrdi da je za aktuelne pevačice i starlete "beba" kada je reč o obradi slika:


- Preuzele su mi tron. One su se zaigrale, sada sam ja mala beba naspram njih. Moje korekcije su minimalne. Marina Visković je iskrivila kompletnu pozadinu, ona je poželela da bude Kim Kardašijan. Igraju se, što je najstrašnije one su se istripovale da stvarno tako izgledaju. To je šleper filtera, to je degutantno. Potpuno razumem da je šoubiznis laž i prevara, ti daješ nadrealnu priču, ali ovo je prevazišlo sve nemoguće stvari. Preterano je- rekao je Dejan Milićević i dodao:


- Prikazati sebe u najsavršenijem svetlu. Pitanje je koliko je to savršeno, svaki momak će ti reći da želi neku prirodnu devojku, a ne ovakve. Reaguju samo ljudi koji žele zabavu. U realnom životu težimo da imamo nekog normalnog, a ne ovakvog. Dara u velikoj meri deformiše fotografije. Kako ovde može da se diše, gde su tu pluća i rebra? To bude baš nakaradno - pitao se Dejan.


Na pitanje voditelja ko je "Kraljica fotošopa", on je odgovorio:

- Za sada vodi Soraja, ona je pobednica, pa Dara - otkrio je Dejan.


Milićević je otkrio šta njegove klijentkinje najviše traže kada su u pitanju fotografije.

- Najviše vole kad im produžim noge, to odlazi već u karikaturu. Ja to ispoštujem, ali ne prelazim mere ukusa. Uostalom i sebi na slikama izdužujem noge. Ne mogu ja da budem sad neki kritičar, nekada sam bio i ja kralj fotošopa, ali one su me sada prešišale.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>