Region

Svet

Anabela Atijas o Luni i Marku: Drago mi je da nisam bila u pravu!

Drago mi je da nisam bila u pravu! Pevačica Anabela Atijas je progovorila i o Luni i odnosu koji ima sa zetom Markom Miljkovićem koji je od starta bio veoma turbulentan.

Anabela Atijas o Luni i Marku: Drago mi je da nisam bila u pravu! Screenshoot/Instagram





Anabela Atijas priprema se za ulogu bake i nestrpljivo iščekuje tenutak kada će joj njena ćerka Luna podariti prvo unuče.



Pevačica je progovorila i o odnosu koji ima sa zetom Markom Miljkovićem koji je od starta bio veoma turbulentan.







- Za sebe kažem da sam rođena spremna za buduću ulogu bake. Imala sam sreću da odgajam sestrice, ćerkice. Sad evo i unučica stiže, jedva čekam. Toliko se tome radujem da sam prepuna ljubavi - rekla je Anabela u emisiji "Ekskluziv" dodavši da je oduševljena imenom Mija koje su Luna i Marko odabrali za ćerku.


Pevačica nije mogla a da se ne osvrne na to kakav odnos danas imaju ona i Marko, so bzirom na to da je Anabela dugo bila protiv ove veze i zbog toga ulazila u konflikt i sa Lunom.





- Ja sam odavno to prevazišla i oprostila u svakom smislu te reči. Nema potrebe sada kada smo usko povezani da se vraćam na to, želim im sve najbolje na svetu. U ovoj priči drago mi je da nisam bila u pravu - zaključila je Anabela.


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>