Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Astrološki gledano mnogo uticaja iz predhodne nedelje!

Nedeljni horoskop od 22. do 28. februara! Ova nedelja će astrološki gledano dosta biti pod uticajem prethodne nedelje i izuzetno izazovnih aspekata koji su se dešavali krajem prethodne nedelje, a to je egzaktni kvadrat između Saturna u Vodoliji i Urana u Biku, kao i kvadrata Venere i Marsa, pa se gledano logičnim sledom događaja posledice ovih konstelacija prenose i u ovu nedelju.

Nedeljni horoskop: Astrološki gledano mnogo uticaja iz predhodne nedelje! Svet Plus





Mnogi odnosi će biti definitivno narušeni, prijateljstva urušena, poslovi izgubljeni. Dobra vest je da Merkur ove nedelje kreće direktnim hodom, pa će se događaji malo vratiti koliko toliko u red.


Još jedna izazovna situacija je prelaz Marsa preko zvezde Algol, u trigonu sa Plutonom, ali lošim aspektom prema Mesecu, pa to može doneti probleme ženama, ili širokim masama uopšte.


Ove nedelje ćemo takođe imati i pun Mesec u Devici,koji se događa 27. 02.



OVAN


Posao
Ove nedelje Ovnovi mogu da se osećaju razapeti između želja i mogućnosti što se njima inače dosta često dešava, ali ova nedelja posebno donosi takve situacije. Sa jedne strane su izuzetno podržani zvezdama i puni volje, optimizma i želje da nešto postignu, sa druge strane, tu je prosto “viša sila” koja im i dalje nalaže strpljenje i polako završavanje poslova.

Sve ovo može dovesti do frustracije kod Ovnova, ali će biti ublažena činjenicom da se bar stari ili odloženi poslovi konačno privode kraju, naročito krajem nedelje. Povišica ili neka vrsta novčanog podsticaja ili stimulacije je veoma moguća.



Ljubav
Kada je ljubav u pitanju čini se da Ovnovima sve ide na ruku, ali Ovnovi, morate biti oprezni, jer neka pitanja koja su možda otvorena tokom prošle nedelje, pa makar i u vidu sugestije, ili polu šale, polu zbilje, ni u najmanju ruku nisu ni jedno ni drugo. Veza koja je delovala kao ostvarenje vašeg sna, može iznenada biti prekinuta, isto tako neki kontakti koji su bili obnovljeni iz prošlosti, mogu ponovo odjednom nestati.

Kod Ovnova koji su u braku, stvari su poprilično mirne, ne dešava se ništa dramatično, jedino kraj nedelje može ženskim Ovnovima doneti neku manju neprijatnu situaciju na ljubavnom planu.

Zdravlje
Što se zdravlja tiče, Ovnovi su prethodnog meseca bili dosta dobro podržani od planeta po pitanju zdravlja, pa se ni ove nedelje neće ništa značajno menjati, ali ipak i dalje ostaje na snazi oprez što se tiče alergija, disajnih organa, ali i da čuvaju ekstremitete od udaraca ili padova.



BIK


Posao
Kada su Bikovi u pitanju, nažalost, trend težih planetarnih uticaja se nastavlja i ove nedelje, pa je maksimalan oprez neophodan, nepovoljne situacije još iz prošle nedelje se još uvek provlače kroz poslovni život Bika, a treba posebno obratiti pažnju na radnu okolinu, koja deluje prilično neprijateljska i čini se kao da želi da saplete Bika po svaku cenu.


Ipak, ne treba zaboraviti da je Bik veoma vedre i optimistične prirode, tako da on sve ovo prevazilazi sa nekom vrstom neobjašnjive lakoće i vere u bolje sutra, a ono zaista i dolazi. Bravo Bikovi!


Ljubav
Ni ljubav Bika ove nedelje ne služi kako treba, ali polako. Sve dolazi na svoje. Neko ko je u Biku video lak plen, nije računao na njegovu Venerijansku prirodu, koja je fina, hedonistička, ali ne podnosi nekulturu, niti bilo kakav vid emocija koja su racionalizovane. Zbog toga, veza koja je započeta u prethodnom periodu, a nije ispunila Bikova očekivanja, biće prekinuta u ovoj nedelji, ukoliko to nije učinjeno krajem prethodne.

Bikovi koji su u braku moraju zaista dobro da preispitaju svoje stavove i šta je to što žele od braka i partnera, jer pitanja koja su već stavljena na sto, sada će dobiti i svoj epilog. Za mnoge to može biti i razvod.

Zdravlje
Bikovi u ovoj nedelji mogu patiti od glavobolje, potpuno neuobičajeno, pa će se i sami pitati zašto je tako. Tajna je u velikoj emocionalnoj i duševnoj napetosti, koje se Bikovi mogu rešiti masažom, jogom, i vežbama.

Generalno, zdravlje je dobro kod Bikova, samo treba da povedu računa o ishrani jer apetiti ove nedelje mogu biti pojačani.




BLIZANCI


Posao
Blizancima se konačno stvari ove nedelje pokreću sa nulte tačke, a za sve je kriv retrogradni Merkur u njihovom znaku. Svi odloženi dogovori, poslovi, razgovori i pregovori sada konačno mogu da dođu na red za rešavanje i Blizanci će odahnuti.



Obzirom da će Merkur, vladar Blizanaca još neko vreme biti u senci, poslovi i pregovori će još neko vreme ići usporeno, ali se ipak oseća pomak. Između ostalog što je pozitivno kod Blizanaca, neko ko ih je sabotirao na poslu, postaje žrtva svoje sopstvene malicioznosti, a Blizanac dokazuje svoju nevinost!


Ljubav
Blizanci, vreme euforije koja vas je držala u proteklom periodu, pa čak i pokušaj “ sedenja na dve stolice”, sada se završava…Stvari dobijaju ozbiljan prizvuk, nešto što vam je delovalo kao šala sada za vas postaje nešto iz čega biste rado pobegli. Partner postaje neobično nagao i emotivan u svojim reakcijama, a vama sve to ne prija u ovom trenutku, niste spremni na ozbiljna vezivanja. Ako zaista ne želite ozbiljnu vezu, izađite iz nje što pre, jer preti da se pretvori u melodramu kakvu ne želite ni u snu.


Blizanci u braku nemaju većih promena, ali čuvajte se flertovanja, jer i dalje postoji ogromna šansa da budete otkriveni.



Zdravlje
Blizanci su ove nedelje i dalje preosetljivi kada su disajni organi u pitanju, ali i alergije, nervoza i konfuzija su prisutne, sve to iritira Blizance i narušava im imunitet.

U suštini, zdravlje je dobro, treba samo malo povesti više računa o psihosmoatskim oboljenjima, a problem sa disajnim organima može rešiti i redovna inhalacija lekovitim biljem.






RAK


Posao
Što se Rakova tiče, njima se nastavlja poprilično pozitivan trend u poslovnoj sferi, jedino što još uvek može da ih muči na neki način jesu kolegijalni odnosi koji nisu baš najbolji. Rakovi su puni energije i vrlo uporni u ovom periodu, da bez obzira na sve prepreke svoje obaveze odrade na vreme, što im uglavnom i uspeva.



Oprez se savetuje Rakovima koji imaju neko neslaganje na poslu sa svojim kolegama da ne budu žrtva neke intrige ili uvučeni u priče koje sa njima nemaju mnogo veze, a mogu uticati na radnu atmosferu. Savet je da se ne priključuju nikakvim strujama na poslu, već da budu samo svoji i obavljaju svoje radne zadatke.


Ljubav
I u ljubavi su Rakovi poprilično mirni ove nedelje, nema nekih specijalnih dešavanja, moguća su poznanstva i flertovi koji nisu ozbiljni, pa samim tim i ne ostavljaju neki trag na Rakove. Poslednjih dana ove nedelje slobodni Rakovi bi trebalo da se čuvaju opsesivnih osoba, jer mogu ispasti žrtva nečije neadekvatne mašte, ni krivi, ni dužni.



Rakovi u braku su dosta stabilni, kući se vraćaju kao u mirnu luku, što i jeste njihov san i ideal. Mnogi Rakovi će hteti nešto da renoviraju u stanu ili da unesu neke novine u životni prostor sa svojom voljenom osobom.


Zdravlje
Rakovi mogu ove nedelje imati problema sa digestivnim traktom,organima za varenje, i stomakom uopšte, tako da moraju da povedu računa o ishrani, da smanje začinjenu hranu, uzimaju više vitamina, i da imaju više laganih obroka u toku dana.

Prejedanje je zabranjeno za Rakove u toku ove sedmice! Moguće su i glavobolje na nervnoj bazi.



LAV

Posao
Lav, kao jedan od četiri fiksna znaka, je i najviše,pored Vodolije, Škorpije i Bika pogođen trenutnom situacijom na nebu. Ta situacija se odražava na sve njegove aspekte života, pa tako i na posao. Mnogo je Lavova koji su iziritirani nekim nepravdama na radnom mestu, a nije mali broj onih koji će ove nedelje odlučiti da daju otkaz.


Sukobi sa autoritetima su svakodnevna pojava, a kao da ni obične okolnosti vezane za posao ne idu Lavovima na ruku. Zaista im je u ovom periodu potrebno mnogo strpljenja koje je gotovo na izmaku. Lavovi, polako, i ova napeta situacija će proći.



Ljubav
Ljubav je za Lavove u ovoj nedelji veoma diskutabilna. Pojava osobe koja je veoma interesantna i zavodljiva odjednom se pretvara u sukob mišljenja, i ništa ne izgleda kao što se činilo na početku. Zato su raskidi veoma mogući,uz obostrano razočarenje i osećaj praznine, pa čak i uvređenosti, jer je sve izgledalo tako dobro, da bi se završilo tako loše.



Zauzeti Lavovi moraju da budu sigurni u svoje namere, jer se njihove namere u ovom periodu kreću ka definitivnom završetku braka ili duge veze. Mnogo razmišljanja je potrebno, jer je greška takođe veoma verovatna u proceni emotivnog odnosa i da li on zadovoljava kriterijume jednog Lava.


Zdravlje
Lavovi, čuvajte živce u toku ove nedelje, ostanite smireni, biće vam potrebni. Krajem nedelje, moguće su jače glavobolje, kao posledica jake nervoze i pritiska koji vas je okružio sa svih strana.

Šetajte, čitajte, družite se sa ljudima koji na vas deluju pozitivno i lekovito, a nikako sa onima koji mogu da vas ubace u stanje depresije i melanholije. Ne uzimajte lekove protiv bolova izuzev ako vam zaista nisu potrebni.



DEVICA


Posao
Device i ovu nedelju nastavljaju da obavljaju smireno i metodično,ne obazirući se mnogo na svog vladara Merkura koji je i dalje u senci, posle retrogradnog hoda. Kao i kod Blizanaca i kod Devica je na poslovnom planu jedno vreme bila izražena konfuzija i nervoza na poslu, kao i ne baš tako dobri odnosi sa kolegama.



Na svu sreću od ove nedelje, stvari se popravljaju, a Device dobijaju dodatnu energiju od Urana u znaku Bika. Inovativne su, imaju želju da isprobaju neke nove metode u poslu. Sve u svemu, dobra i produktivna radna nedelja je pred Devicama.


Ljubav
Devicama je ovo mirna nedelja u ljubavi, pod uslovom da prethodne sedmice nisu započele, ili ušle u nepreglednu seriju rasprava sa partnerom koja će se u tom slučaju nastaviti i ove nedelje, a sve će se svoditi na to ko je u pravu, a ko nije. Devica je veran i korektan znak u emotivnim odnosima, pa ni sada ne izlazi iz svojih okvira, ali da li se isto može reći i za partnera? I to može biti razlog nemira u emotivnom životu pojedinih Devica. Sve u svemu, neka neprijatnost sledi na emotivnom planu, pogotovo za žensku populaciju Devica.



Zdravlje
Devica je znak koji najviše vodi računa o zdravlju, ishrani i higijeni, pa je tako i ove nedelje. Devica je vrlo striktna u pogledu svog zdravlja, trudi se da se hrani zdravo, uzima vitamine, što je i čuva, kako fizički, tako i mentalno, jer samo bavljenje zdravim životom je pola zdravlja.

Mogući su manji problemi sa kožom i zadržavanjem tečnosti, ali je prolaznog karaktera. Device bi trebalo da provere očni pritisak, jer već duže vreme mogu da imaju problem sa vidom.


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Luftika.rs

Povezane vesti:


>