Zadruga

Parovi

Danijel Višić ostao bez podrške! Do sada je imao normalne devojke! (VIDEO)

Danijel Višić je po ulasku u rijaliti "Zadruga" uplovio u vezu sa Miljanom Kulić, a sada je ostao bez podrške svojih najbližih! Do sada je imao normalne devojke, rekla je njegova majka.

Danijel Višić ostao bez podrške! Do sada je imao normalne devojke! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Ni Marija Kulić nema lepo mišljenje o vezi svoje ćerke te je izjavila da je apsolutno ništa ne interesuje u vezi nje:

"Ne interesuju me ni Danijel, ni Miljana, ni njegovi roditelji, ni niko iz rijalitija. Eto tako, hvala i prijatno"- izjavila je Kulićeva.


Kada je reč o Danijelovoj porodici, ni oni, kao ni Marija, nisu imali pozitivan stav po pitanju dešavanja u Beloj kući.

- Pre svega moram da vam kažem da ja njegovu vezu uopšte ne podržavam, to je takva sramota. Ja mog sina ne prepoznajem uopšte. Ne odgovara mi ta veza nikako. Čuli smo da je on rekao da mi podržavamo Miljanu u rijalitiju, to je njemu izletelo! Njemu ne priliči da bude sa njom, on je momak koji je imao lepe devojke, visoke, normalne. On ne voli cigare, a sada je ušao u vezu sa osobom koja ne gasi cigaru - rekla je Danijelova majka, pa dodala:

- Nadam se da će on to shvatiti, jer ako nastavi vezu sa njom, mi ćemo ga se odreći, i ja i moj suprug i njegov brat! Verujte mi razočarani smo! To tamo nije moje dete - istakla je Danijelova majka.

Vezu Miljane i Danijela Višića prokomentarisao je i zadrugarov brat Alen, koji je izjavio sledeće:

- Svi njegovi prijatelji i porodica su razočarani, gadi nam se sve, taj odnos, to njihovo ljubljene, to je sramota. Možda je on to uradio zbog igre, ali to mi nije normalno, on nije isti tamo kakav je napolju. Kod kuće smo prestali da gledamo Zadrugu, jer nam se gadi to sve, povraća nam se bukvalno kada vidimo da se ljube. Majka nam je na lekovima zbog toga. Molimo se da što prekine tu vezu sa njom, inače ćemo ga se odreći javno, i neće imati gde da se vrati jer to je sramota. Danijel Višić takođe nije želeo da ima odnose sa Miljanom jer ga je "bolela" glava. Kako se na snimku čuje tražio je od nje da obuče donji veš.Njihovim porodicama sigurno nije prijatno da gledaju ovako nešto.


Kliknite da ove video snimke pogledate na Youtube.


 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Red


>