Region

Svet

Goca Šaulić velelepnu vilu izdala ambasadorki! (VIDEO)

Goca Šaulić velelepnu vilu izdala ambasadorki! Bilo joj je teško da živi sama u kući punoj uspomena, čiji svaki kutak podseća na Šabana. Zato navodno nije bilo dileme da će je izdati ili prodati.

Goca Šaulić velelepnu vilu izdala ambasadorki! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Juče se navršilo tačno dve godine od smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Od tog trenutka mnogo toga se promenilo, kako u životu njegove porodice tako i na estradi.Supruga Gordana Šaulić odlučila je da vilu koju su gradili na Dedinju navodno izda ambasadorki, a ona se preseli u manji stan koji su ona i Šaban kupili odavno.

- Uvek su se vodili time da je najpametnije ulagati u nekretnine. Zato su mnogo godina pre nego što će Šaban doživeti nesreću kupili manji stan u elitnom beogradskom naselju. U istoj zgradi Šaban je kupio stan sinu Mihailu, koji od prvog dana živi tamo. Kuću su izdali ambasadorki koja u Srbiji boravi poslovno, ali je kuća zapravo njena rezidencija, a ne ambasada. Identitet ambasadorke se čuva iz bezbednosnih razloga, pa je reko ko može videti u komšiluku. Njoj se jako dopala kuća, kako je stilski uređena i to što ima dvorište koje je skriveno od radoznalih pogleda. Nije bilo sumnje da će prihvatiti uslove koje su Šaulići tražili i platiti debelo za život u Šabanovoj kući. Čekalo se određeno vreme kako bi se završila čitava papirologija - kaže izvor upućen u čitavu priču, a orenosi Blic.

Goci je bilo teško da živi sama u kući punoj uspomena, čiji svaki kutak podseća na Šabana. Zato navodno nije bilo dileme da će je izdati ili prodati.

- Toliku vilu bilo je teško ali i skupo održavati. Dok je Šaban bio živ, osim dece i porodice stalno je svraćao neko od njegovih kolega, prijatelja i saradnika. Goca je sada fokusirana na uzak krug ljudi oko sebe. Ilda, Mihailo i Sanela maksimalno su posvećeni Goci, kao i njeni unuci koji je redovno obilaze i svaki slobodan trenutak koriste da bi bili s njom. Mihailo živi u istoj zgradi gde i ona, pa joj u svemu pomaže na dnevnom nivou, dok ostali svraćaju. Njoj je i dalje teško kao i prvog dana, ali se trudi da decu ne opterećuje time i ponosno nosi svoju bol - otkriva izvor za gorepomenuti list.


Šaban je ipak najviše vremena voleo da provodi u Krčedinu, gde je imao vikendicu i svoj čamac kojim je odlazio na pecanje. Prema rečima izvora, ta kuća je navodno sada pusta.Porodica plaća čoveka koji održava dvorište, a imanje posećuje samo Ilda, retko Mihailo. Goca tamo nije volela da ide ni dok je Šaban bio živ. Šteta je da propada kuća koja je velika i na dobrom mestu, do samog Dunava, ali zasad Šaulići ne znaju da li će je prodati ili zadržati. Žao im je da je prodaju jer je ona bila njegovo omiljeno mesto, a s druge strane niko od njh nema vremena da boravi u njoj.

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>