Ostalo

Sme�no

Zbog čega je ime Valentina posebno i šta o njima kaže numerologija?

Zbog čega je ime Valentina posebno i šta o njima kaže numerologija? Ovo ime potiče od muškog imena Valentin, odnosno od imena sveca Svetog Valentina, zaštitnika zaljubljenih.

Zbog čega je ime Valentina posebno i šta o njima kaže numerologija? Svet Plus


Valentina je ženski oblik muškog imena Valentin. Ime je izvedeno od latinske reči valentinus i ima značenje 'koja je zdrava, jaka'. Ime je poznato ponajviše po Svetom Valentinu, zbog koga ime Valentina povezujemo sa Danom zaljubljenih, ljubavi i romantikom.


Osobe koje nose ime Valentina opisuje se kao temperamentne, sposobne, velikodušne, plemenite, pažljive i kreativne. Valentine su često prijateljski nastrojene prema svima i krasi ih vesela i aktivna narav.


Ime Valentina objašnjava i numerologija prema kojoj se radi o osobama kojima su vodilje kroz život dobrota i marljivost. Osim toga radi se o praktičnim osobama koje imaju osećaj za detalje. Pouzdane su i uvek spremne pomoći, usmerene su prema rešavanju problema.Kada je u pitanju ljubav prizemljene su i odane partneru. Ne vole ograničenja, a uz sebe vole imati snažnog i odlučnog partnera. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Povezane vesti:


>