Lepota

Ljubav

Trenutno najpopularnija frizura na svetu!

Ona odgovara gotovo svakom obliku lica i teksturama kose pa predstavlja klasičnu frizuru koja je ujedno veoma moderna i privlačna. Trenutno najpopularnija frizura na svetu!

Trenutno najpopularnija frizura na svetu! Screenshoot/Instagram




Crveni karmin, mačije oči i trendovska boja kose: trendovi se menjaju iz sezone u sezonu, ali neki od njih svakako su dugotrajni. Ako pričamo o kosi, zaobljena paž frizura savršen je primer. Iako joj je popularnost neverovatno porasla u posljednjih par sezona, ovo je frizura koja se održava na tronu decenijama.

Osim posebnog izgleda, razlog zbog kojeg je zaobljena paž frizura postala jedan od najvećih trendova ove sezone je njena dužina koja je veoma svestrana: ona odgovara gotovo svakom obliku lica i teksturama kose te predstavlja klasičnu frizuru koja je ujedno veoma moderna i privlačna. Donosimo pet fantastičnih primera.




Bočni razdeljak

Duboki bočni razdeljak stvara iluziju da su šiške prebačene u stranu, bez potrebe da se kosa skraćuje ili da se nešto posebno radi po pitanju šiški.







Asimetrična i zaobljena

Odličan način da se spoje dva stila u jednoj frizuri. Stil je posebno pogodan za dame koje imaju četvrtasti oblik lica.






 
Guste šiške

Čak iako obožavate paž frizuru koju imate, možda ćete poželjeti da malo promijenite izgled. Guste šipke samo su jedan od načina da to uradite. Još ako odlučite da i one budu zaobljene, postaćete prava trendseterica.







Lažna asimetrija

Kako biste dobile izgled “lažne” asimetrije, ne morate jednu stranu imatu kraću u odnosu na drugu – biće sasvim dovoljno da jednu stranu nonšalantno zavučete iza uha.






Retro

Frizura koja neodoljivo podseća na stilove iz devedesetih godina prošlog veka, a sve što je potrebno da uradite jeste da kosu zaštitite pomoću spreja za zaštitu od toplote, pre nego počnete da je stilizujete pomoću fena ili pegle za kosu.







Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE  

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/minimagazin.info

Povezane vesti:


>