Zadruga

Parovi

Danijel nije časio časa da oplete po LGBT populaciji: Napad je najbolja odbrana!

Vodeći se onom starom da je „napad najbolja odbrana“, Danijel nije časio časa da oplete po LGBT populaciji i prozove gej zadrugare, ali nije očekivao da će mu burna prošlost pokucati na vrata.

Danijel nije časio časa da oplete po LGBT populaciji: Napad je najbolja odbrana! Screenshoot/Instagram





Danijel Višić prošao je vatreno krštenje po ulasku u „Zadrugu“ i umalo dobio batine od Vladimira Tomovića kog je optužio da je homoseksualac, a kako se čini, novi zadrugar i sam krije sklonosti ka muškarcima od kojih na sve načine pokušava da pobegne, saznaje „Alo!“.



Vodeći se onom starom da je „napad najbolja odbrana“, Danijel nije časio časa da oplete po LGBT populaciji i prozove gej zadrugare, ali nije očekivao da će mu burna prošlost pokucati na vrata i da će se i sam naći u gej aferama kojih, kako tvrdi izvor, i te kako ima.



- Taj momak oduvek važi za onog koji voli muškarce, ali to krije i to još od srednje škole kada je počeo da se bavi modelingom. Njegova profesija je dodatno doprinela šuškanju da je homoseksualnog opredeljenja, a dodatno ih je podgrejalo to što nijedna od devojaka, kojima se hvalio, nije imala seksualne odnose sa njim. Budući da i sam godinama prolazi kroz priče da je gej, sve nas je začudio njegov napad na Vladimira. Ne samo da se priča da voli muškarce, već su njegove fotografije na gotovo svim LGBT portalima i aplikacijama, a nedavno su po kraju kružile njegove prepiske sa muškarcima - kaže izvor i dodaje:







- Nikome nije jasno zbog čega se toliko ograđuje kada ga niko i nije napao. Jedino što mi je logično je da se plaši da će u javnost isplivati sve što je radio, kao i te gej prepiske, pa na ovaj način pokušava da se ogradi i da se pravi da mrzi homoseksualce - navodi Danijelov bivši drug iz srednje škole, čiju priču je tokom sinoćnjeg sastanka potvrdio i tiktoker Nenad Lazić Neca.



- Postoji jedna popularna gej aplikacija na kojoj sam video Danijela. Tačnije, njegov profil postoji na dve gej aplikacije, a pravi se pametan da govori protiv gejeva i optužuje ljude da su homoseksualnog opredeljenja ničim izazvan. Meni je rekao da sam pasivan muškarac, pa me zanima kako on zna šta je pasivan, a šta aktivan gej, ukoliko nije iz našeg sveta - ispričao je Neca, posle čega je novi zadrugar skočio kao oparen i žestoko ga napao.



- Ovo su gluposti! Sram te bilo šta pričaš, budaletino jedna! To nisu moji profili, niti sam gej. Ti si pasivna pede*čina jer se to vidi. Ceo svet zna ko su aktivni, a ko pasivni gejevi. Ne samo ja. Sve što si izgovorio je laž - branio se Danijel, ali sudeći po reakcijama cimera, bezuspešno. 


  

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>