Lepota

Ljubav

Prirodna kozmetika! Da li ste znali da kivi briše bore?!

Prirodna kozmetika! Da li ste znali da kivi briše bore?! Svaka žena suočava se sa istim problemom i svakoj je u određenim godinama cilj da pronađe preparat kako bi ublažila bore na licu i sprečila njihov nastanak! 

Prirodna kozmetika! Da li ste znali da kivi briše bore?! Svet Plus




Posledica godina, stresa i mukotrpnog rada jeste i pojava bora na licu. One su neizbežne, ali možete ih ublažiti i posvetiti se vraćanju elastičnosti koži svoga lica uz samo malo prirodnih sastojaka.



Antioksidansi i vitamin C dva su najbitnija sastojka kivija koji deluju i na elastičnost kože i na njenu hidrataciju.







Prirodne maske su uvek najbolje i najzdravije, pa je tako i prirodna maska od kivija najbolji izbor za vašu umornu kožu na kojoj su se razvile uporne bore. Antioksidansi i vitamin C su dva najbitnija sastojka kivija koji deluju i na elastičnost kože i njenu hidrataciju. Količina vitamina C je skoro dvostruko više nego što je slučaj sa pomorandžom i limunom.



Osvežite svoje lice tako što ćete oguliti jedan kivi, pa ga zgnječiti viljuškom. Iscedite višak vode iz isceđenog kivija, pa mu dodajte kašičicu meda.



Sve dobro promešajte i nanesite na kožu. Dobijenu masku ostavite na licu pola sata, pa laganim kružnim pokretima isperite lice i nanesite hidratantnu kremu.


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: 24sedam.rs

Povezane vesti:


>