Style

Ljubav

Za ove znakove horoskopa, SMRŠATI je nemoguća misija!

Ako imate kilograme viška, možda sada imate "alibi"? Za ove znakove horoskopa, SMRŠATI je nemoguća misija! Oni jednostavno ne znaju šta je umerenost u jelu, a ni dijeta.

Za ove znakove horoskopa, SMRŠATI je nemoguća misija! Svet Plus




Između dijete i prejedanja, ovih 6 horoskopskih znakova uvek biraju drugu opciju! Baš zato celog života muku muče sa kilažom. U mladosti im svi zavide kako puno jedu a ne goje se, ali kada pređu tridesetu, počinju veliki problemi s viškom kilograma!



Ovan

Strastveni Ovan uživa da ispunjava sebi sve želje, pa tako radi i kada je reč o hrani. Kad god nešto pođe po zlu, utehu pronalazii u hrani. Organizam mu je takav da za nekoliko dana može da nabaci nekoliko kilograma.



Bik

Bik obožava dobru hranu i nema meru u jelu, a kada im kažete da bi trebalo da malo smanje, ješće još više, iz čistog inata.



Rak

Osobe rođene u znaku Raka često nemaju dovoljno snage da se nose sa svim problemima, pa se okreću radosti i uživanju, najčešće u hrani. Kad im to postane navika, počinju veliki problemi s kilažom.







Vaga

Kao rođeni hedonista, Vaga sasvim prirodno obožava hranu. Osobe u znaku Vage ne znaju šta je to umerenost.



Strelac

Strelac ne poznaje granice ni na jednom polju, pa je tako i sa hranom. Često ga mrzi da krene u akciju i nešto postigne već bira lenjost kao omiljenu "aktivnost", a hranu kao najboljeg prijatelja.



Ribe

Ovo je najdrepresivniji znak Zodijaka. Kada im se pričini da su ih svi napustili, iako je to najlešće samo zabluda, žure ka frižideru i počinju sa jedenjem u neogrančenim količinama.


 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>