Region

Svet

Seka Aleksić izgubila bebu

Velika želja folk zvezde Seke Aleksić da u ovoj godini postane majka, na žalost, neće biti ispunjena. Sreća zbog saznanja da je u blagoslovenom stanju nije dugo trajala, jer je pevačica u toku novogodišnjih praznika imala spontani pobačaj i izgubila bebu u drugom mesecu trudnoće!

Seka Aleksić izgubila bebu



"Vest o prinovi toliko je obradovala Seku i Veljka da su već počeli da smišljaju imena svom nasledniku, potajno se nadajući da su u pitanju blizanci pošto je pevačica izrazila želju da ih dobije. Međutim, posle Nove godine pevačica je osetila jake bolove u stomaku i hitno je prebačena u bolnicu, gde se ispostavilo da je reč o vanmateričnoj trudnoći. Tamo je provela pet dana u apartmanu, proživljavajući najveću dramu u svom dosadašnjem životu. Morala je na operaciju, a nakon spontanog pobačaja, povukla se u sebe i odlučila da se neko vreme ne pojavljuje u javnosti dok ne zaleči rane i bude spremna da krene dalje" – priča dobro obavešteni izvor, blizak folk zvezdi.

Seki su trenutno najveća podrška u životu majka i suprug Veljko, koji se ne odvajaju od nje:

"Iako je i Veljko veoma potrešen zbog gubitka bebe, sve vreme je uz Seku i trudi se da je odobrovolji i pomogne joj da prevaziđe gubitak jer je siguran da će oni jednog dana imati veliko potomstvo. Zbog svega što se dogodilo, pevačica je odlučila da se potpuno povuče iz medija, sve dok ne bude spremna da nastavi dalje" – zaključuje  izvor.

izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>