Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Pasivna prevara! Evo kako to muškarci rade!

Neke žene će reći da je samo fizička prevara - prevara, neke će reći da je i razmišljanje o drugoj ženi dovoljno... Šta je pasivna prevara? Evo kako to muškarci rade!

Pasivna prevara! Evo kako to muškarci rade! Svet Plus
Oko toga šta je tačno prevara možemo da pričamo satima - neke žene će da kažu da je samo fizički čin prevara, neke će reći da je i razmišljanje o drugoj ženi dovoljno, a u svakom slučaju, muškarci su ti koji nas često varaju, makar i pasivno.

 

1. Pričanje s drugom ženom

 

Ne, ne mislimo da je sama činjenica da priča s nekom ženom prevara, ali ako s tom ženom priča o problemima koje imamo u vezi, onda to jeste neka vrsta prevare. Osim ako smo mu dozvolile da deli naše tajne - ako nismo, krši prećutno pravilo da sve ostaje u spavaćoj sobi.


2. Uhođenje bivše na Fejsbuku

 

Nema ničeg lošeg u povremenom proveravanju šta rade naše bivše ljubavi, ali ako to radi na dnevnoj bazi - tvoj dečko te pasivno vara. Činjenica da svakodnevno mora da zna gde je ona, s kim i šta radi može da znači da je još uvek nije preboleo.

 
3. Čašćavanje drugih žena

 

Naravno da nije problem ako okrene turu za sve, ali ako tokom večeri sve vreme časti samo jednu ženu, to može da se protumači kao flert. Da je samo jedna od prijateljica, dopustio bi joj da plati barem jednu rundu. Ovo znači da pokušava da je impresionira.


4. Prećutkivanje devojke

 

Ako nije izričito naglasio da ima devojku, znači da dopušta drugoj ženi da se ponaša zavodljivo prema njemu. Ne mora odmah pri upoznavanju da kaže da je zauzet, ali ako primeti da žena flertuje s njim, bilo bi za očekivati da barem spomene da je u vezi.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/index.hr

Povezane vesti:


>