Zadruga

Parovi

Zola na stubu srama! Naljutio i Moniku i Miljanu! (VIDEO)

Lazar Čolić Zola na stubu srama zbog komentarisanja pozadine jedne zadrugarke. Menjao je boje kao semafor jer je naljutio i Moniku Horvat i Miljanu Kulić.

Zola na stubu srama! Naljutio i Moniku i Miljanu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Zadrugari često nisu ni svesni šta su sve slagali ali zato su tu video snimci da ih podesete. 


Oni su ovog puta, imali priliku da se uvere u odnos Lazara Čolića Zole i Monike Horvat. Naime, Čolić je otkrio da mu je Monika zgodna, pa je progovorio o njenom fizičkom izgledu i manama koje je primetio.O mom fizičkom izgledu treba ja da razmišljam, a ne Zola koji je teži 30 kila više - rekla je Monika.Ja sam tebe video da treniraš, samo mi nije jasno kako ne mršaviš. A Rialda je pokrenula temu - ubacio se Zola.


Ja nikoga nikada ne komentarišem, vi mene stalno komentarišete. Ja sada ne treniram, ja samo hodam - dodala je Monika.Šta li misliš o Miljani, kada ovako pričaš o Moniki - ubacio se Golubović.


Nema pravo da komentariše, jer sam ja od Monike teža 30 kilograma. Ja ne želim da moj budući momak komentariše tuđe zadnjice. Ja ne komentarišem tuđe polne organe. Njegova devojka je imala 105 kilograma, sada imam 95. Ima devojku svinju i vepra. On mene očigledno laže, jer mi stalno govori da sam lepa i zgodna. Nema ti šta tuđa du*eta da komentarišeš - rekla je Miljana Kulić.


Ja sam samo rekao da mi je čudno jer toliko trenira - ubacio se Lazar Čolić Zola.

Od sada ja ku*čeve komentarišem - besnela je Miljana.


Aleks je rekla da sam lepa u licu, nije ništa drugo - dodala je Monika kada se osvrnula na ostale zadrugare.


Rialda non-stop ovo priča. Ja sam jedno vreme stvarno preterala, ali sada šetam, smanjujem ishranu - nastavila je Horvatova.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>