Region

Svet

Region

Kaljave gume, dugo očekivana nova domaća serija, stiže uskoro!

“Kaljave gume”, dugo očekivana nova domaća serija, stiže uskoro na Radio-televiziju Srbije. Glavnu junakinju serije tumači Gorica Popović, a Roberta američki glumac Kris Malki, srpskoj publici najpoznatiji kao Henk iz kultne serije “Tvin Piks”.

Kaljave gume, dugo očekivana nova domaća serija, stiže uskoro! Screenshoot/Instagram




Radnja romantične komedije smeštena je na dva kontinenta i govori o šezdesetogodišnjoj Beograđanki, bivšoj pijanistkinji Vesni. Ona posle smrti svog supruga odlazi da živi kod sina u Kaliforniju.


Uskoro, uz pomoć komšinice Pati, koja je ekspert za “dejting” preko interneta, ona upoznaje svog vršnjaka Roberta. On živi duboko u močvarama Luizijane. Ali, ljubav ne zna za granice i tu počinje zaplet.



Glavnu junakinju serije “Kaljave gume”, tumači Gorica Popović, a Roberta američki glumac Kris Malki, srpskoj publici najpoznatiji kao Henk iz kultne serije “Tvin Piks”.






Uz njih igraju i Miodrag Krstović, Bojan Žirović, Jelena Stupljanin, Jovana Gavrilović, Goran Sultanović, Tanja Bošković, Olga Odanović, Branka Šelić i prvi put na malom ekranu Uroš Veljković i Danica Kostić, kao Vesnini unuci.



Vesninu komšinicu u Kaliforniji igra američka glumica Aida Turturo, poznata iz čuvene serije “Porodica Soprano”.






Od Amerike do Srbije, “Kaljave gume” sa svojih deset epizoda stižu 13. februara. Pratićemo ih svakog vikenda od 20.05 na Prvom programu RTS-a.


Autor serije, Mia Ćertić, producent i reditelj Miodrag Ćertić, zajedno sa ko-rediteljem nekoliko epizoda Raškom Milatovićem, kreiraju porodičnu seriju za sve generacije. U njoj ima humora, ali i dramske napetosti. Naslov “Kaljave gume”, preuzet je iz “kantri” pesme o čoveku koji kupuje kamionet, a zatim poziva devojku da se provozaju i iskaljaju gume.



 



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>