Svet

Region

Filmovi: Prema statistici ovo su oni koji će vam naterati suze na oči!

Najtužniji filmovi! Prema statistici ovo su oni koji će vam naterati suze na oči! Šta vas nagoni na plač? Smrt glavnog glumca, sudbina ljubavnih parova ili nešto treće...

Filmovi: Prema statistici ovo su oni koji će vam naterati suze na oči! Screenshoot/Youtube






Marley and Me (2007)

Marli i ja  jedan je od onih porodičnih filmova, koji okuplja sve članove porodice, jer jedino taj film svi vole, pa se zahvaljujući njemu može preskočiti višesatna potraga za pogodnim filmom koji će odgovarati i deci i roditeljima i baki i deki, pa čak i komšinici koja navrati da bi upitala za mišljenje nove veridbe Male Neveste. Preporučujem svima koji vole životinje, ali ako imate ljubimca, posebno labradora, pripremite ubruse koji će vam pružiti utehu, jer ko može da odoli njegovoj crnoj njuškici i pospanim okicama?



Stand By Me (1986)


Ostani uz mene je avanturistički, na prvi pogled dečiji, film kao i svaki drugi. Međutim, to je priča o prijateljstvu iz mladih dana, čvrstim vezama formiranim između četvorice drugova. Priča o pronalaženju sebe, zauzimanju svojih stavova i o večnoj lepoti detinjstva. Iako ih je vreme udaljilo jedne od drugih, događaj koji ih je sve povezao, nikada neće napustiti njihovo sećanje. Vrlo nostalgičan, film vas vraća u svet kada je prijateljtsvo značilo sve, kada je ono bilo mnogo dragocenije i iskrenije nego danas. Preporučujem svima, bez obzira na uzrast. 




A Walk to Remember (2002)

Ne želim da okrivam radnju ovog filma, jer je poenta u tome da ne saznate koji događaj ga svrstava u ovu listu. Stoga, ako želite da ga dodate u svoju listu filmova za gledanje, nemojte da čitate ništa o njemu, samo ga pustite i pripremite papirne maramice, trebaće vam.







One Day (2011)


Smatram da je ovo jedan od najtužnijih filmova koje sam odgledala u poslednjih par godina. Dvoje najboljih prijatelja Dekster i Ema započinju svoje prijateljstvo posle diplomiranja na koledžu. Ema (En Hatavej) je veoma pametna, ali nikako ne može da se proslavi kao pisac, iako to uporno pokušava. Sa druge strane, Dekster (Džim Stardžis) nije toliko ambiciozan kao Ema, ali ga slava i bogatstvo prate kuda god da krene. Ema se zaljubljuje u Dekstera još od prvog njihovog susreta, ali on u početku nije osećao isto što i ona, pa su se zbog toga udaljili, iako su redovno bili u kontaktu i na neki način postali najbolji prijatelji. Provodeći mnoge godine razdvojeni jedno od drugog, postaju svesni svog odnosa i shvataju da moraju da učine sve kako bi bili zajedno. Šta će ih sprečiti? Preporučujem svim nepopravljivim romanticima.



 




Never Let Me Go (2010)


"Never Let Me Go" je film sa vrlo neobičnom temom. Kad sam prvi put pogledala trejler, mislila sam da je u pitanju triler, ali sam onda shvatila o čemu se radi. Rut, Kejti i Tomi provode svoje detinjstvo u internatu, ne shvatajući za šta su predodređeni. Oni su klonovi nepoznatih ljudi, stvoreni da bi donirali svoje organe kad napune 20 godina. Tomi je u međuvremenu postao Rutin dečko, ali je ustvari zaljubljen u Kejti, pa sem toga što ima nesvakidašnju temu, ovaj film je pun emocija i ljubavi. Da li će Tomi i Kejti uspeti da budu zajedno i da li će uspeti da prežive svoj dvadeseti rođendan, saznaćete ako pogledate film, koji preporučujem svim romanticima.





 




Lilya 4Ever (2002)

"Ljilja Zauvek" je vrlo potresan i istinit film o trgovini ljudima, kao i o prostituciji. Ljilja je šesnaestogodišnjakinja koja živi sama u malom gradu u Sovjetskom Savezu. Njeni roditelji i svi koji su joj bili bliski su je napustili, a jedini pravi prijatelj joj je dečak Volođa koji mašta da jednog dana bude sa Ljiljom kad poraste i koji se prema njoj jedini ophodi kao prema živom biću. Oni žive u malom stanu, bez struje, hrane i vode, u veoma teškoj situaciji, bez ičije pomoći. Jedini način zarade novca jeste prostitucija. Kada Ljilja upozna dečka Andreja, zaljubiće se u njega i verovati u sve što joj ispriča, ni ne nadajući se da će je to poznanstvo koštati života. Veoma težak film. Svaka njegova scena je emotivna, setna, dirljiva, nostalgična i istinita. Režiser je odlučio da priča o nečemu čemu svi okreću leđa i o čemu svi ćute. Odlično urađen posao.




 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/thekaleidoskop.com

Povezane vesti:


>