Region

Svet

Sanja Marinković poruku o razvodu dobila na Badnje veče!

Voditeljka Sanja Marinković poruku o razvodu dobila na Badnje veče! Ona i Aleksandar Uhrin sa kojim ima sina Strahinju, rastali su se kao bračni partneri ali ne i kao prijatelji.

Sanja Marinković poruku o razvodu dobila na Badnje veče! Screenshoot/Instagram
Oni su se venčali 2011. godine, a Sanja je sada okrila da joj je od advokata na Badnje veče stigla poruka da je zvanično razvedena.


- Poruka od advokata mi je stigla na Badnje veče, dok sam bila sa drugaricama i našom decom u Dubaiju. Pisalo je "Čestitam, sada ste zvanično razvedeni". Odavno smo odlučili da se rastanemo kad nam je postalo jasno da je ljubav počela da bledi, da su nestale želje za pažnjom i poljupcima - rekla je Sanja i dodala da su se razveli kao bračni partneri.


- Rastali smo se kao bračni partneri, ali ne kao prijatelji i Strahinjini roditelji - rekla je Sanja.- Psihoterapija je najbolji lek za svaki emocionalni bol, svaku nedoumicu, nesigurnost i razdor u srcu i duši. Meni je posao uvek bio terapija u teškim životnim trenucima, ali se dešavalo i da plačem sve do ulaska u studio - objasnila je Sanja. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs


>