Region

Svet

Region

Serija Drim tim 9. i 10. epizoda: Žene pod naponom! (VIDEO)

Serija "Drim tim" biće emitovana u subotu 9. epizoda pod nazivom "Žena pod naponom" i u nedelju 10. epizoda "Poštovani Bože".

Serija Drim tim 9. i 10. epizoda: Žene pod naponom! (VIDEO) Promo






Epizoda 9.


Žena pod naponom

„Sad pa ko zna kad“ mantra je devete epizode serije „Drim tim“, koja se u subotu od 21 čas emituje na Superstar TV kanalu, a koju obeležavaju naše urnebesne, drim tim dame. Kafana Bulbulderac postaje oaza prikrivenih želja, pomalo jadanja, doterivanja, dobre hrane i mnogo pića. Poseban elan i energiju unosi Lilina najbolja drugarica koju dugo nije videla - Sreda (Jelisaveta Teodosić). Upravo ona pomaže našim damama da još više popuste kočnice i daju sebi za pravo da kažu baš sve o čemu misle - jasno i glasno. Čak i Jovanka Kanađanin podleže Sredinom pritisku, pa osim što priznaje da se potpomogla oglasima za upoznavanje srodne duše, zvanično se i upoznaje sa uglednim gospodinom profesorom u našoj kafani. Sve ovo, ali i još mnogo više od toga, ostaće naravno tajna i zapečatiće se damskim dogovorom: kao da se ništa nije dogodilo.

Gosti epizode: Jelisaveta Teodosić, Vanja Ejdus, Jovo Maksić

SUBOTA, 30. JANUAR – 9. epizoda
21.00 Superstar TV









Epizoda 10.




Poštovani Bože

U desetoj epizodi serije „Drim tim“, u nedelju od 21 čas na Superstar TV, dešava se, rečju, SVE! Od pripreme za istorijski susret Bulbulderca sa Partizanom, preko ambulantnih kola sa rotacijom, crkve, Čalijine ženidbe, pa sve do dogovaranja susreta u zoološkom vrtu sa sudijom istorijske borbe. Odmah nakon što se Ika prvi put obratio „poštovanom Bogu“, uz molbu da se makar ne obrukamo, izveo je jedan srčan nokaut pregovarača Partizana (Mladen Sovilj) koji će, ne svojom voljom, na kratko postati deo drim tima. Ovaj haotični trenutak, Jovanka Kanađanin će iskoristiti da makar na kratko postane, kako sama kaže, alfa i omega kluba. To će nas i odvesti u prilične neprilike. Ostaje nam da se nadamo kako će rezultat utakmice biti potpuno suprotan u odnosu na pripremu iste.

Gosti epizode: Mladen Sovilj, Igor Bojović



NEDELJA, 31. JANUAR – 10. epizoda
21.00 Superstar TV






 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>