Zadruga

Parovi

Ana Korać je Davida Dragojevića ostavila zbog Stefana Karića!

Ana Korać je Davida Dragojevića ostavila zbog Stefana Karića! Po pisanju Informera ona ga je lagala dve nedelje dok se krišom viđala sa aktuelnim zadrugarom.

Ana Korać je Davida Dragojevića ostavila zbog Stefana Karića! Screenshoot/Instagram
Nakon raskida Koraćeva je obrisala sve fotografije sa Davidom, a vreme provodi sa svojom najboljom prijateljicom na Jahorini

Ana Korać je, navodno, Davida ostavila zbog Stefana Karića, sa kojim je pre bila u vezi.


Starleta se sa Stefanom navodno provodila na Jahorini, a Davidu je navodno rekla da je tamo samo sa Sorajom koja ih je navodno pokrivala.


- Rekla je Davidu da na Jahorinu ide samo za vikend, a tamo je ostala čitave dve nedelje. Sve vreme se viđala sa Karićem. Sa kojim je i raije bila u vezi. Soraja ih je pokrivala tako što je na mrežama objavljivala snimke sa Anom da bi David pomislio da se ne razdvajaju. Njemu se nikako nije dopalo što mu se devojka toliko zadržala na planini - kaže izvor.

- Zatim je nastala žestoka svađa preko telefona, Ana se zatim vratila za Beograd i odmah Davidu rekla da je kraj. Dok je bilo para oni su super fukcionisali, problemi su počeli kada su oni potrošili sve pare koje su zaradili u rijalitiju. On se zaposlio kao instruktor u teretani ali njegova plata nije dovoljna da se pokriju Anini troškovi - dodaje izvor.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>