Style

Ljubav & Sex

Horoskop: Oni su detinjasti, brzopleti, sebični...

Detinjasti ljudi su noćna mora, pogotovo ako s njima želite da razgovarate kao odrasla osoba. Svako od nas u sebi ima nešto detinjasto, ali kad je reč o ovim horoskopskim znacima, detinjasto je baš sve bar tako kaže horoskop.

Horoskop: Oni su detinjasti, brzopleti, sebični... Svet Plus
Ovan

Odgovornost i zrelost su za ovna strani pojmovi. Obožavaju život i svemu pristupaju kao da to rade prvi put, zato su uvek puni entuzijazma, ali uz njihovu detinjastu narav dolaze i loše stvari - često su jako sebični, predirektni i brzopleti. Ne razmišljaju pre nego što nešto izlanu, a kad shvate da možda nisu bili u pravu, započinju svađu da ne moraju da priznaju svoju grešku.Blizanci

Neodgovorni, neodlučni, skloni kašnjenju na dogovore i čuđenju ako se neko ljuti jer su zakasnili. Započinju stvari koje nikad ne dovrše, a često ih nešto što ih trenutno zanima toliko okupira da zaborave na vreme, obaveze i dogovore. Brzo im postaje dosadno i traže nova uzbuđenja, što može da bude vrlo problematično u vezama.
Škorpija

Možda najgori horoskopski znak kad je u pitanju detinjasto ponašanje. Škorpije su izrazito zrele i razumne - dok je sve po njihovom. Čim nešto krene onako kako škorpija nije zamislila, njihovo raspoloženje se menja, postaje svadljiva i agresivana i ponaša se kao malo dete koje nije dobilo lizalicu na na kasi!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Index.hr


>