Zadruga

Parovi

Čorba našao izgovor da ostavi Maju, a ona mu je poručila da je odvratan!

Milan Janković Čorba našao izgovor da ostavi Maju Marinković! U pitanju je video snimak za koji je on tek sada saznao. Bivša Janjuševa devojka mu je poručila da je odvratan i idiot!

Čorba našao izgovor da ostavi Maju, a ona mu je poručila da je odvratan! Screenshoot/Youtube

Maja Marinković i Milan Janković Čorba po svemu sudeći stavili su tačku na svoj ljubavni odnos.

- Milane, ti si bezobrazan, hajde da pričaš sa mnom. Odvratan si. Ja ti nisam ove, da tako pričaš. Đedović kaže da si rekao da sam ja bolesna - rekla je Maja.


- Oni pričaju za klip koji nisam znao da postoji. Ako to postoji... Klip kako jedeš izmet - govorio je Čorba.

- Hoćeš da prekinemo? - pitala je Maja.

- Može, nije problem, ali da raščistimo neke stvari. Osećam da ne možemo tek tako - nastavio je reper.


- Šta smo ti i ja? Šta hoćeš od mene? Šta znači da ne možeš tek tako? - pitala je Maja.

- Evo, prekinućemo, ali ne želim da se mrzimo. Hoću da možemo i da se čujemo kad izađemo, kad se sretnemo - govorio je Čorba.

- Kakav idiot. Odvratan si - poručila je Marinkovićeva.Što? Pričam sa tobom otvoreno, ne ponižavam te. Da te ponižavam, otišao bih. Kažem ti kako se osećam. J*bi ga, ne osećam potrebu da se svađam sa drugima zbog tebe, da stajem u tvoju zaštitu. Jedino što osećam je da ne želim da se osećaš loše i da ne želim da ostanemo u lošim odnosima. Kako se ti osećaš? Šta misliš? Nisi mi nijednom rekla, e zbog toga ćemo da prekinemo. Ja sam tebi rekao, ja sam čist prema tebi, meni je bitno da ostanemo u dobrim odnosima - rekao je reper.

A šta treba da ti kažem? Pričaš da imao s*ks kao životinje, nisam ja tvoja lutka za s*ks - zamerila je Maja Marinković.


"Tebi je samo s*ks u glavi. Nisu ti bitna osećanja. Što se hvataš za s*ks? Ja pričam o osećanjima i zašto mi je teško, a ti se hvataš za s*ks. Ne želim ovako da se osećam više. Zajedno smo, to je činjenica i to je realno. Samo da izdržimo, moramo da budemo zajedno, samo da budemo dobri. A ti mi ništa ne pričaš. Nisam ja za ovaj svet, ne znam ja ovo da živim. Za koju ljubav da se borim, kad nisam za svoju koja je rodila moja dete... Zabole me k*rac... Ne želim da me mrziš, ništa loše nismo uradili... Ali smo doprineli ovome. Prestao sam da razmišljam o pravim vrednostima. Pojeli smo Deda Mraza kad smo krenuli u odnose i sada smo pojeli Deda Mraza kad smo izašli iz odnosa" - rekao je Čorba.
 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>