Zadruga

Parovi

Izbacivanje: Ivana Šašić otkrila ko je razočarao! (VIDEO)

Sinoć se održalo još jedno izbacivanje iz rijalitija "Zadruga 4". Ivana Šašić bez dlake na jeziku otkrila ko je razočarao, a onda najavila nikad zanimljivijeg vođu za nedelju pred nama!

Izbacivanje: Ivana Šašić otkrila ko je razočarao! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Ivana Šašić je stigla kod Dušice Jakovljević:


Kakvi su utisci? Kakva je Maja pored Čorbe? - glasilo je prvo pitanje voditeljke Dušice Jakovljević.


Ona je sada srećna, dosta joj je uvreda, a on joj je pružio čašicu ljubavi. Ono što su imali Janjuš i Maja je katastrofa, ja ne znam kako bi da je moje dete! Oboje su krivi, a saa je srećna. Niko ne zna šta je on njoj obećavao, čemu se nadala i ostalo. Znala sam da je ta veza bila osuđena na propast, da se nastavila, a hvala Bogu pa nije. Manje zlo je ovo sa Čorbom. Sve što nije imala kod Janjuša, ona ima sa Čorbom - rekla je Ivana.


Ko je najjači mentalno? - bilo je naredno pitanje.


Marko Đedović, a ja mogla sam jače i bolje sigurno! Osoba koja me razočarala je Rialda, njoj je Kenan beg od Vladimira Tomovića. U jendom trenutku sma je pitala šta joj se desilo, a ona je rekla da ja ne znnam šta je u njenoj glavi. Vladimir je takav kakav jeste, a onda je ušla u vezu sa Kenanom, da bi pobegla. Ja spavam pored njenog kreveta, ja sma sve to videla, i za Tomovića i za Kenana, a ona se definitivno najviše promenila- okrila je Ivana.






Je l' ona sada pretnja nekom? - pitala je voditeljka Dušica.

Pa nije, ona svima priča "Ljubavi"... Ana se isto promenila, rijaliti menja karakter, a svi se pokažu na kraju - dodala je Ivana za kraj.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>