Region

Svet

Zlata Petrović : Moj limit je bio 5, 6 godina, ali mislim da je to najbolje!

Zlata Petrović je istakla da je ona prirodna lepotica, kao i da nikada na svom telu i licu nije radila estetske korekcije. Moj limit za brak je bio 5, 6 godina, ali mislim da je to najbolje!

Zlata Petrović : Moj limit je bio 5, 6 godina, ali mislim da je to najbolje! Screenshoot/Instagram
Pevačica Zlata Petrović u emisiji "Premijera" priznala je da živi kao sav normalan svet, te da tako često ulicama Beograda ide bez šminke i štikli, odnosno, kako je istakla u apa-drapa izdanju.

- Ja kada idem u grad uvek sam apa-drapa. Bez štikli, bez šimnke... Ja sam shvatila da mi je to lepo što sam bez šminke i tako idem svaki dan - govori Zlata.

Zlata je zatim istakla da je ona prirodna lepotica, kao i da nikada na svom telu i licu nije radila estetske korekcije.


- Nikada u životu nisam radila. Ni botoks... To se vidi. Nikada ništa nisam stavila. U glavi je, mislim, sve - izjavila je pevačic, pa dodala:


- Znam da sam negde simpatična. E sad, neko voli da bude devojka, žena, pored njega da bude zgodna i ostalo nije važno. A neko voli ovako malecke i da ne bude lepa... Sličan se sličnom raduje i onda kada se ljudi nađu, mi postanemo otrovni, jer ljubav ako nema otrova, nije ljubav - govori pevačica.


Kada je reč o ljubavi, tu i nije imala preterano sreće. Nekoliko puta se udavala i u proseku najviše izdržala pet do šest godina.

- Moj limit je bio 5, 6 godina, ali mislim da je to najbolje. Ovo sve ostalo je veća ljubav, ali ja nisam došla do tog još - izjavila je Zlata. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>