Region

Svet

Prvi ekskluzivan snimak poljupca: Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović! (VIDEO)

Prvi ekskluzivan snimak poljupca! Nakon što je u javnosti "eksplodirala" informacija da Ceca ima novog dečka, društvene mreže ne prestaju da "gore", a portali su preplavljeni najnovijim detaljima koji bi interesovali javnost. Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović...

Prvi ekskluzivan snimak poljupca: Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Ekipa "Paparaco lova" ih je pratila i konačno ulovila na delu. Ceca Ražnatović je napustila svoj džip, a ispred ju je čekao ni manje ni više nego novi dečko Bogdan Srejović koji joj je i otvorio vrata auta. Odmah je pao poljubac, doduše u obraz, ali nakon što su se uhvatili za ruke sve je bilo savršeno jasno, zajedno su se uputili ka jednom popularnom prestoničkom restoranu i zadržali neko vreme.






Podsećanja radi, Cecin novi dečko je poznati ugostitelj, već je bio u braku, sa sadašnjom devojkom Saše Kovačevića koji su okončali pre 5 godina, a imaju i ćerkicu Iskru koja trenutno najviše boravi kod mame.








Folk diva i Bogdan su se upoznali na rođendanskoj žurci kod njene drugarica pa je ljubav brzo i planula, već su izvesno vreme zajedno, bili su zajedno i na zimovanju na Jahorini, ali su tek sad konačno uhvaćeni.


 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>