Region

Svet

Ćerka slavne glumica otvoreno o odnosu sa Milošem Bikovićem!

Anja Alač svoj talenat za glumu nasledila je od svojih roditelja, glumaca Vesne Čipčić i Aleksandra Alača, a to je dokazala kroz serije "Tate", "Urgentni centar", "Ruža vetrova", "Miris kiše na Balkanu" i "Montevideo, Bog te video". Ćerka slavne glumica otvoreno o odnosu sa Milošem Bikovićem!

Ćerka slavne glumica otvoreno o odnosu sa Milošem Bikovićem! Screenshoot/Instagram
Pored velikog talenta i uspešnih uloga u žižu javnosti dospela je i kada se pričalo da je bila u emotivnoj vezi sa Milošem Bikovićem.

Njih dvoje su zajedno studirali, nagađalo se da se njihova ljubav rodila iz prijateljstva, a Anja je sada potvrdila glasine, ali i otkrila u kakvom su sada odnosu.

Ona je istakla da je reč o ljubavi iz studenskih dana, te da uprkos krahu emotivne veze i danas odlično sarađuju.

"Biković i ja smo studirali zajedno, to je bila mladalačka ljubav. Bili smo i u istoj klasi. Danas smo prijatelji i saradnici", rekla je.Kada je reč o njenoj karijeri Anja je objasnila da često ima uspone i padove, ali da joj roditelji pružaju veliku podršku."Nikom nije lako, svi na momente imamo uspone i padove. Mislim da je svaki čovek uslovljen odgajanjem i svojim psihološkim razvojem da postane kasnije ono što želi. Trudim se da živim onako kako mislim da je ispravno. Imam potrebu da pričam s roditeljima o svemu, tako često komentarišemo filmove koje gledamo i glumce koji u njima glume. Znači mi dosta njihova podrška", rekla je. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/mondo

Povezane vesti:


>