Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Dolazi vreme u kojem se rađa duboka i zrela ljubav: Venera u Jarcu!

Dolazi vreme u kojem se rađa duboka i zrela ljubav! Venera u Jarcu najlepše utiče na ove znakove Zodijaka... Doduše kratkog trajanja, ali dok traje lepo je.

Dolazi vreme u kojem se rađa duboka i zrela ljubav: Venera u Jarcu! Svet Plus


Venera je iz vatrenog Strelca ušla u hladnog Jarca u kojem će boraviti do početka februara. Ovo nam je jedina svetla tačka u nizu vrlo zahtevnih aspekata Marsa, Urana, Jupitera, Saturna i Merkura tokom januara (i februara).
Iako Venera nema vladarstvo ni egzaltaciju u Jarcu, ona mu je dnevni vladar, te ima ovde svoj termin i dekan, što u prevodu znači vrlo je jaka i dobro pozicionirana u Jarcu, pogotovo u prvoj dekadi (prvih 10 stepenova Jarca).
Pri samom ulasku u Jarca radi najsrećniji aspekt trougao sa svojim voljenim Marsom. Kažem voljenim jer njih dvoje se uvek vole spajati (čak i kad su u kvadratu i opoziciji, opet se vole spajati).Ovaj aspekt donosi ljubav, senzualnost, strast, seks, nove veze, umetničku inspiraciju. A nakon toga ulazi u trougao sa Uranom što pojačava aspekt s Marsom i donosi nagle pozitivne ljubavne obrate, lepa iznenađenja, uzbuđenja, naglu zaljubljenost i leptiriće u stomaku. Doduše kratkog trajanja, ali dok traje lepo je.Krajem januara Venera ulazi u konjunkciju s Plutonom. Konjunkcija je aspekt koji najjače deluje od svih aspekata, a može delovati i dobro i loše, tako da će ovaj uticaj zavisiti od naših tripova u glavi. Venera i Pluton nose jaku i duboku ljubav, (fatalnu) privlačnost, jak seksualan poriv, ali i opsesije, posesivnost, ljubomoru i ludilo.Venera u Jarcu je zimska kraljica, naizgled hladna i nedostižna dama. Vrlo otmena, i kao vino, s godinama sve bolja i lepša (Jarac je znak starosti i odrastanja, za razliku od Blizanaca koji su znak mladosti i infantilnosti).

Osobe s Venerom u Jarcu obično nakon četrdesete godine upoznaju pravu ljubav i uđu u skladan partnerski odnos. Ova Venera vrlo je diskretna i nenametljiva, čvrsta, pouzdana i stabilna. Nije za lake i neobavezne veze, već ceni čvrste i stabilne ljude i odnose. Tako da će vrlo hladne, racionalne i ponosne glave prolaziti ove drame s Plutonom.

Venera u Jarcu najbolje će uticati i doneti sreću Bikovima, Devicama i Jarcima, pa Škorpijama i Ribama, kao i onima koji imaju naglašen neki od tih znakova. Za Bikove i Škorpije je ovaj uticaj dođe kao lek na siline negativne uticaja planeta iz Vodolije i Bika.
Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>