Zadruga

Parovi

Marija Bulat napustila rijaliti pa se zapitala: Da li me je ostavio muž?

Marija Bulat napustila rijaliti "Zadruga 4" pa se začudila i zapitala da li je ostavio muž, pošto je nije sačekao u studiju. Evo šta ona misli o odnosima u kući!

Marija Bulat napustila rijaliti pa se zapitala: Da li me je ostavio muž? Screenshoot/Youtube
Ubedljivu pobedu u duelu za izbacivanje odnela je Ivana Marinković, a Marija Bulat je napustila "Zadrugu". Nju je u studiju sačekala voditeljka Dušica Jakovljević, kao i prijatelj Pavle Jovanović.

Da li me je to ostavio muž, pa nije došao? - pitala je Marija Bulat.

Nije - osmehnuo se Pavle.Pavle mi je rekao pre ulaska, ako te vole ljudi u kući, ne voli te publika. Malo sam se ogrešila o neke ljude, mislila sam da su drugačiji. Izaći ću bogatija za jedno desetak poznanstava. Jovana, Čorba, Aleksandra, o njoj sam promenila mišljenje - otkrila je Marija, koja je istakla da smatra da u kući ne postoje ljubavne veze.
Mislim da se neke stvari na silu pričaju. Kada svi prespavamo, dođe neko pitanje... Ša je stariji od Tare, voli svoju ženu. Od Tare se ne odvaja jer ona ne želi od njega, a on nju gleda kao drugaricu. Nema snage zdravstveno. Tara mi je rekla da je pokušala da se skloni, onda ih zadrugari napadnu što se sklonila. Ja zaista nisam primetila da se tu nešto dešava. Tara je takva, legne pored svakog, štipa svakog - govorila je Marija, koja je rekla da je jedini sukob imala sa Necom i da je on i dalje nervira. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>