Style

Ljubav

Zapamtite ova tri datuma: 13, 20. i 23. JANUAR! Mars je ušao u znak Bika!

Mars se čitave prošle godine kretao retrogradno, ali to ste sigurno već osetili... Zapamtite ova tri datuma 13, 20. i 23. JANUAR! Mars je ušao u znak Bika!

Zapamtite ova tri datuma: 13, 20. i 23. JANUAR! Mars je ušao u znak Bika! Svet Plus





Sve je išlo naopako, ništa nije moglo da se dogodi u trenutku kada treba, bili smo blokirani... Sve su to posledice retrogradnog kretanja Marsa. E pa, znate šta? Marse pokrenuo!


Mars je prošle godine šest meseci boravio u Ovnu, ali ništa od te neverovatne energije akcije i borbe nije moglo da se iskoristi, jer je ova planeta moći i strast bila retrogradna. Mars je 6. januara ušao u Bika i da bi se pokrenuo u ovom znaku potrebno je mnogo snage i vremena. Ali, kada krene i udruži se sa snagom vrednog i upornog Bika - mogu planine da se pomere!



Šta to znači za "običnog" čoveka?

Pokušajte da odgovorite na sledeća tri pitanja. Kako ste proveli 2020. godinu: spavajući ili planirajući budučnost? Da li znate šta želite u životu? Da li ste napravili plan kako da to ostvarite?



Bik je neumeren, ali izdržljiv. Krut, ali vredan. Razdražljiv, ali uporan. Jasno vam je da se Mars ne oseća najbolje u znaku kojim vlada Venera. Dakle, moguće su greške. Ogromne greške. Jer, Marsu je Bik spor, intertan, pošto ovo teško telo koji voli sigurnost ne može da se pokrene brzo kao Ovan. Sa druge strane, Mars je prepun energije koju koristi u trenutku, često bez plana. Ipak, kada se spoje ove dve energije dobija se nešto savršeno!






Bik voli materijalnu sigurnost i stabilnost, a Mars ima snage da to postigne!

Dakle, ove godine ćemo mnogo raditi i trud će btii nagrađen. Po nekada ćemo rizikovati, ali mudro. Tražićemo ljubav i zaljubićemo se. Bik ne voli agresiju i Marsu neće dozvoliti da se "razmaše". Bićemo smireni i shvatićemo da je sreća u nematerijalnim stvarima. To su sve pravci kojima treba ići u 2021. godini. Planirajte, volite i budite vredni.



13. januar

Nepovoljan aspekt Marsa koji pravi kvadrat sa Saturnom i može da donese netrpeljivost, svađu i sukob. Nekoliko dana pre i posle ovog datuma nećete ništa uspeti da ostvarite, pa sve odložite. Ne gutbite energiju bez razloga.



20. januar

Mars pravi konjukciju sa Uranom i tada treba očekivati nemire i demonstracije. Negde će morati da pukne! Ne svađajte se, jer će šteta biti užasna. Ostanite smireni. Šetajte. Ne podležite nervozi i potrebi da budete agresivni. Osećaj je prolazan.



23. januar

Mars pravi kvadrat sa Jupiterom i to je ponovo trenutak kada ne treba donositi odluke, presecati na prečac. Ponovo će se pojaviti nervoza, postoji mogućnost za svađu. Očekujte nemire, tuče, nevolje. Ne podležite strastima, jer će samo  biti nevolja.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>