Region

Svet

Region

Serija Klan epizoda 6: Paša pravi veliku grešku! (VIDEO)

Serija "Klan" epizoda 6. pod nazivom " Felš" na RTS-u! Grade svoju Šilerovu ali Paša pravi veliku grešku! Kriminalistička serija “Klan”, proizvedene je u saradnji “Telekom Srbije” i “Firefly”.

Serija Klan epizoda 6: Paša pravi veliku grešku! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





U predhodnoj epizodi:



Mada se Galonovi “pajtaši” na njegovoj sahrani zaklinju da će osvetiti svog brata, neće dočekati priliku za to. Na odlasku sa sahrane, Paša sa ekipom im sprema “sačekušu”. Još dvojica sa spiska su – rešena.

Dok se oni kriju, kako bi buka oko ubistva prošla, Francuz ima sastanak sa predsednikom države. Nakon kratkog konvencionalnog razgovora predsednik prepušta Francuza svom šefu kabineta koji ga moli za uslugu.



Bubon šalje Šoka i Pašu u Tutin kako bi se sreli sa Lipom i Fejzom, njegovim dobavljačima narkotika, preuzeli novac i dogovorili nove isporuke. Međutim, Šok i Paša imaju nešto drugo na pameti.

Francuz saopštava Šoku ko je sledeća meta.








Klan epizoda 6:


Paša sa ekipom kreće da likvidira traženu metu, ali pravi veliku grešku. Francuz rešava stvar i prva saradnja je prošla uspešno.

Šok se posvećuje daljem razvijanju poslova svoje grupe, preuzima i angažuje ljude, ucenjuje Futrulu da radi za njega. Sve više i više radi iza Bubonovih leđa, dok mu s druge strane pomaže u dnevnim poslovima.



Preko Francuzovih veza dolaze u kontakt sa predsednikom opštine naselja gde će podignuti svoje carstvo. Nude se da finansiraju političku partiju kojoj on pripada.


 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>