Ostalo

Sme�no

Najlepše poruke za Božić uz tradicionalno - Hristos se rodi!

Budite originalni! Najlepše poruke za Božić uz tradicionalno - "Hristos se rodi"! Ulepšaćete praznike vašim bližnjima!

Najlepše poruke za Božić uz tradicionalno - Hristos se rodi! Screenshoot/Instagram






Budite originalni i jedinstveni u svojim čestitkama za najlepši hrišćanski praznik i ne zaboravite da dodate tradicionalni srpski božićni pozdrav: Hristos se rodi!


1. Božićni dan i jutro belo, nek ispuni tvoje srce celo, radost prava nek ti srce blaži a duh sveti dušu da ti snaži. Kućom sreća samo da ti kruži, dobro zdravlje uvek da te služi. Srećan Božić!

2. Dobro jutro kućo stara evo nama 7. januara! Pod nogama škripi slama, stig’o Božić blago nama! Nek vas Božija milost vodi – MIR BOŽJI, HRISTOS SE RODI!

3. Kada anđeli upale Božićnu sveću to ti ja želim zdravlje i sreću. Hiljadu zvezda kad naprave pir to ti ja zelim ljubav i mir! Srećan Božić

4. Sreća, ljubav, zdravlje i veselje… to su za tebe moje božićne želje. Toplina u srcu neka ti sja, SRETAN BOŽIĆ od srca želim ti ja!


5. Ide Božić Bata nosi ljubav i radost, nežnost i blagost, sreću i vedrinu, osmeh i toplinu… Nek svega toga tebi i tvojima ovaj Božić da, to ti iskreno želim ja.

6. Sreća, ljubav, zdravlje i veselje… to su za tebe moje božićne želje. Toplina u srcu neka ti sja, SRETAN BOŽIĆ od srca želim ti ja!







7. Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima! Sretan Božić!


8. Da vam od danas sve krene na bolje, da za sve imate hrabrosti i volje, ljubav da vam bude kao najlepš san i da vam sve bude lepo kao ovaj Božićni dan!

9. Znaj da vam srcem srećan Božic želim! Nek vas Bog blagoslovi, uz veru nek vas sreća prati, a dobro još boljim vrati!

10. Čuju se zvona rana, došla su tri najlepša dana. Svi ljudi nešto žele i svi sa nekim radost dele. Nek te kroz život sreća vodi, srećan Božić, Hristos se rodi!


11. Što imali, da Bog čuva, što želeli, da Bog da, a Božiću se blagom danu, radovali doveka!







12. Život je lep kada se živeti zna, zato uzmi sve što ti život da!
Sreća je lepa i živi zbog nje, ne traži previše i imaćeš sve!
Od srca sretan Badnji dan i Božić.
MIR BOŽJI HRISTOS SE RODI.



13. Neka ti HRISTOVO ROĐENjE donese:
LjUBAV- koje danas malo ima,
SREĆU-koja je uvek nekako daleko kad nam je potrebna
NADU-koju često gubimo,
ZDRAVLjE-koje kad imamo ne čuvamo
PRIJATELjSTVO-koje je danas baš retko,
USPEH- koji nam život ne garantuje.
HRISTOS SE RODI!

14. Svaka minuta sretna ti bila, svaka ti se želja ispunila. Za praznike nek te sreća prati, lepše želje ne mogu ti dati. Sretan Božić i Hristos se rodi!






15. Srećan Božić i badnjaci, i da živa budeš majci, pa da divnog momka nađeš, s njim na Božić da izađeš, da se prava ljubav rodi, da te odmah kući vodi!


16. Neka Bog uz svete dane čuva vaše ukućane. Za rođenje Svetog Hrista, nek u kući sve zablista. Nek vas prate naše želje – sreća, zdravlje i veselje… Mir Božiji i Hristos se rodi!

17. Srce čoveka određuje put, ali Bog upravlja njegovim koracima! Sve što učiniš i kud god da kreneš, nek ti bude srećno i blagosloveno. Srećan Božić.







18. Božićna grančica varnice pravi, danas se božje ime slavi, zdravlje i sreću i sve od reda tako se uvek pripoveda. Bog nek ti svoju ljubav podari a sve što želiš nek se ostvari.

19. Na Svetom drvetu tri lista stoje radost, sreću i ljubav broje. Neka te mudrost kroz život vodi, Mir Božiji Hristos se rodi.

20. Dok nebom lete pahulje bele, dok se sada poljupci i darovi dele. Anđeli nek poruku ponesu na krilima belim, da ti najstrećniji Božić od srca želim!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Opanak

Povezane vesti:


>