Region

Svet

Region

Kamiondžije d.o.o. epizoda 7: Ko su sumnjivi tipovi koji jure Baju i Žiću?

Ko su sumnjivi tipovi koji jure Baju i Žiću? Na programu RTS 1, 7. januara od 20.05, je sedma epizoda serije “Kamiondžije d.o.o.”. Serija je nastala u produkciji Javnog servisa Srbije, a izvršni producent je “Nira Pro”.

Kamiondžije d.o.o. epizoda 7: Ko su sumnjivi tipovi koji jure Baju i Žiću? Screenshoot/Instagram







Žićina svastika, Seka, došla je u posetu kod njegove porodice. Žića veruje da je Seka dobra prilika za Baju, njegovog kuma i poslovnog partnera.

I Seka i Baja su se više puta venčavali i . razvodili. Baji nije do priče o tome. Više je posvećen poslu.



Žiću i Baju angažuju da voze pokidane plastične lutke. Za to su dobili veliki novac. Njihova sumnja se uveća kad primete da ih prati jedan automobil. Nekako uspevaju da umaknu od potere i odu kod Bate Krnjajića koji drži vojni otpad. Bata ima detektore koji će im sad poslužiti. Uz njih će saznati šta se zapravo krije u plastičnim lutkama.








Prema scenariju Gordana Mihića „Kamiondžije d.o.o.“ režirao je Filip Čolović. Glavne uloge u seriji igraju Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. U ovoj epizodi igraju i Paulina Manov, Branislav Zeremski, Slobodan Ninković i Jelena Stupljanin.



U ovom serijalu, od 20 epizoda, glavni likovi su Baja i Žića. Još se pojavljuju i Žićina žena Dara, Žićin tast Grča Jarac, Darina sestra Seka i dve nesuđene Bajine supruge Silvana i Đerasima. U seriji se ukupno pojavljuje oko stotinu glumaca. Svi oni doprinose da “Kamiondžije d.o.o.” bude zaista prava humoristična serija.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>