Zadruga

Parovi

Kristijan izneo jezive detalje prošlosti Zerine Hećo! (VIDEO)

Kristijan Golubović je delo budžete za ovu nedelju, uz komentare na račun zadrugara, a onda je došao red na nju... Izneo je jezive detalje prošlosti Zerine Hećo!

Kristijan izneo jezive detalje prošlosti Zerine Hećo! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
- Marija je naredna za budžet. Ona misli da sam nasilnik, ali to nikada ne može da se desi, jer ja uvek smanjim tenziju, poraz bi bio da Vas ja sada radim ovde na strah - rekao je Kristijan.


- Zerina, ja znam da si ti pakao preživela, saosećam sa tvojom pričom, žao mi je što si moje performanske nazvala "za kićanovića". Uopšte me ne zanimaš, ti misliš da si interesantna kada tako ustaneš. Ja sam pričao sa čovekom koji je rekao da si pila metke iz pića - komentarisao je Kristijan Golubović.


- Ja sam te zamolila da ne potežeš takve priče, nema potrebe da to pominješ. Ja mogu da pričam koliko hoću, ne dopada mi se to što on priča, ja ne želim da pričam o ljudima koji su spolja - uključila se Zerina Hećo.
Dok je ona odgovarala na njegove komentare, Kristijan je napustio Belu kuću i pokazao joj da ga ne zanima njeno objašnjenje.Njegova raspodela budžeta izgledala je ovako: 


Veliki budžet dobili su:
Kristijan Golubović, Monika Horvat, Mišel Gvozdenović, Milan Janković Čorba, Maja Marinković, Marija Bulat, Anja Todorović, Nenad Lazić Neca i Dragana Mitrović.Srednji budžet dobili su:
Nadežda Biljić, Marko Đedović, Sandra Rešić, Vuk Mob, Marko Janjušević Janjuš, Sandra Rešić, Nenad Aleksić Ša, Alen Hadrović, Filip Car, Nadica Zeljković, Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković, i Ermina Pašović.Mali budžet dobili su:
Jovan Cvijetić Cvele, Nikola Đorđević, Ivana Šašić, Miljana Kulić, Marija Kulić i Zerina Hećo.Preostali budžeti nisu dodeljeni, a šta će se u nastavku desiti ostaje da saznamo, s obzirom na to da su se pojedini odmah razgrabili za iste, nakon čega su neki ostali bez dinara. 


Evo kako je Zerina isprovocirala Vladimira Tomovića: 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>