Lepota

Ljubav

Godine kada žene zvanično prestaju da izgledaju mlado!

Većina ljudi će kategorično odbiti da ovo prihvati kao istinu! Godine kada žene zvanično prestaju da izgledaju mlado! Da li se slažete?

Godine kada žene zvanično prestaju da izgledaju mlado! Svet Plus
Industrija podmlađivanja jedan je od najunosnijih biznisa današnjice.

 

Procenjuje se da će do 2021. godine proizvodnja losiona, seruma i dodataka ishrani koji obećavaju sporije starenje vredeti preko 216 milijardi dolara.

 

Ali, šta kad bismo vam rekli kako, uz sav taj trud, ipak postoje precizno određene godine u kojima jednostavno prestanete da izgledate mlado?

 

Dvadesete godine su najbezbrižnije razdoblje u životu. Koža vam je gotovo čarobno elastična, oči vam sjaje, probava je na vašoj strani, a ni mamurluci nisu tako strašni.

 

Nažalost, sve što je lepo, kratko traje. Ispostavlja se da na svoj 30. rođendan zvanično počinjete da izgledate staro!

 

Britanci tu prelomnu godinu smatraju "prestankom mladosti", prema nedavnom istraživanju. I dok će većina oštro odbiti da su u tridesetim (pa čak i četrdesetim) zapravo "sredovečni" ljudi, srednje godine zaista počinju u srednjim tridesetim, piše Mirror.

 

Ako želite da se utešite, možete slobodno da uzmete u obzir podatak da u uglednom Oksfordovom rečniku stoji kako su srednje godine one između 45 i 65 godina života.LEPOTA

ZDRAVLJE   


GODIŠNJI HOROSKOP za svaki znak ponaosob. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Net.hr

Povezane vesti:


>