Region

Svet

Region

Serija Drim Tim prva epizoda: Priča o ne mnogo uspešnom fudbaleru!

Večeras na Super star kanalu prva epizoda serije "Drim Tim". Delimično nastala na osnovu neproverene biografije zvezdarskog Maradone, čuvenog Ingeta, TV serija DRIM TIM je priča o ne mnogo uspešnom fudbaleru Iliji Iki Srdiću i njegovom timu sastavljenom od 11 sinova. 

Serija Drim Tim prva epizoda: Priča o ne mnogo uspešnom fudbaleru! Screenshoot/Instagram





DRIM TIM je  porodična priču koja će gledaoce vratiti pravim vrednostima kroz humor i svakodnevne, često apsurdne, a na male ekrane doneće nam mnoga poznata imena domaćeg glumišta, među kojima su Lazar Ristovski, Tatjana Šojić, Danica Ristovski, Mima Karadžić, Milan Kolak, Milica Tomašević, Teodora Ristovski, Jelisaveta Teodosić, Đorđe Stojković. U seriji se pojavljuju i Miodrag Radonjić, Jovo Maksić, Radovan Vujović, Aleksandar Filimonović, Bojana Stojković i Dejan Stanković.



– Bilo mi je veliko zadovoljstvo da igram komediju. Sama po sebi, komedija je mnogo veći izazov nego drama. Dramom su preplavljeni i sam život, a i mnogi televizijski kanali. Narodu je ipak potrebna komedija, kao osveženje. Drim tim je priča o veri da jedan mali čovek i mali klub može da postane šampion. Ono što je karakteristično za našu seriju jeste obilje sjajnih likova i obilje odličnih glumaca. Ovu ulogu odigrao sam sa velikom radošću i siguran sam da će ’Drim tim’ oduševiti publiku i da će je vezati za TV ekrane – izjavio je Lazar Ristovski, glumac i producent.



Na samom početku serije, “BULBULDERAC”, kako glasi naziv ovog “bratskog” tima, ima ambiciju da jednog dana uđe i u Drugu ligu, pa u Prvu, pa i u Ligu šampiona! Nesrećan što nikada nije bio dobar fudbaler, Ika s velikim žarom uči svoje sinove da postanu vrhunski fudbaleri. Svaka epizoda je priča za sebe, a centralna nit koja povezuje sve epizode jeste napredovanje Ikinog porodičnog kluba na fudbalskoj mapi Srbije i regiona.








U subotu 2. januara, kada ćemo pogledati 1. epizodu serije DRIM TIM otkrivamo izolovano mesto Zvezdarske šume koje krije mali fudbalski teren, oronulu kafanu i kućicu punu ljudi. Tu živi Ika sa svojom ženom Cigom, jedanaest sinova, mudrim dedom i po kojom snajkom. Ovo je priča o njima, njihovim sudbinama, dobru i zlu koje dele od prvog dana i velikim snovima koji se sanjaju čistim srcem. Upravo to je ono što će seriju DRIM TIM približiti gledaocima i učiniti omiljenom vikend zabavom.


A već u drugoj epizodi, u pomoć glumačkim asovima koje predvodi Lazar Ristovski pod rediteljskom palicom Dejana Zečevića priskaču Danica Ristovski, Voja Brajović i Nenad Okanović. Ali tu se ne završava lista poznatih glumaca koji će ovaj DRIM TIM učiniti ekipom snova.



Ne propustite večeras u 21. čas na Super star kanalu, prvu od 14. epizoda!




 



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE  



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/filmitv.rs

Povezane vesti:


>