Zadruga

Parovi

Najplaćeniji učesnici rijalitija Zadruga! Cifre da vam se zavrti u glavi!

Nije ni čudo što se ne libe ničega! Svađe, iznošenje prljavog veša, brukanje porodice i sebe... Najplaćeniji učesnici rijalitija Zadruga! Cifre da vam se zavrti u glavi! Izgleda da sve ima svoju cenu!

Najplaćeniji učesnici rijalitija Zadruga! Cifre da vam se zavrti u glavi! Svet Plus





Rijaliti zvezde Miljana Kulić, Marija Kulić i Kristijan Golubović su najplaćeniji zadrugari u ovoj sezoni rijalitija.


Osim njih tu je i starleta Stanija Dobrojević, koja još nije ušla u rijaliti, ali će se navodno uskoro useliti u Belu kuću. Ona tvrdi da joj je ponuđen honorar koji je dva puta veći od glavne nagrade koju osvaja prvoplasirani.


Naime, Miljana je tokom jedne svađe sa Mišelom Gvozdenovićem otkrila detalje svog ugovora, jer ju je zadrugar pitao zbog čega je tu.

- Tu sam zbog 300.000 evra. Pokazaću ti u ugovoru koliki mi je nedeljni honorar kada izađem, a ti si došao da se promovišeš i da se čuje za tebe - bila je jasna Kulićeva.







Progovorio o zaradi iako nije smeo.

- Kažu meni, ti si cirkusant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000?! Evo, da otkrijemo karte, pa nek me demantuju! Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim - otkrio je Kristijan za "Avaz" pre nego što je ušao u Zadrugu, te time potvrdio nagađanja o ogromnom honoraru - Priznao je Kristijan tada.

Podsetimo ljudi iz produkcije pregovaraju i sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani. Majka i ćerka su majstori za rijaliti zanata, pa nisu nimalo jeftine. Đoganijeva ne pristaje da uđe za manje od 200.000 evra, dok Atijasova traži "samo" 170.000.

I Romana Panić dobila je ponudu da uđe u rijaliti. Navodno joj je ponuđeno 50.000 evra za šest meseci. Međutim, pošto se premišlja vrlo je verovatno da će ta ponuda skočiti na 70.000 evra.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>