Region

Svet

Nikolija sa polusestrom pokreće biznis! Modni brend sa nekoliko komada odeće!

Pevačica Nikolija Jovanović pokreće biznis sa svojom polusestrom Teodorom, a kako zbog pandemije korona virusa ne može da nastupa, pevačica će imati siguran prihod. Modni brend sa nekoliko komada odeće!

Nikolija sa polusestrom pokreće biznis! Modni brend sa nekoliko komada odeće! Screenshoot/Instagram


Nikolija i Teodora će pokrenuti svoj modni brend sa nekoliko komada odeće, koju će za sada prodavati onlajn.

- Dugo sam razmišljala o tome, ali nisam imala vremena za to. Još jedna od prednosti pandemije korona virusa je što sam imala vremena da se posvetim tome. Sestra studira međunarodni biznis, koji sam i ja završila, tako da je pomogla oko operativnog dela, dok sam ja bila zadužena za kreativni - rekla je Nikolija.- Mislim da smo dobra kombinacija za sada i za ubuduće. Napravile smo dva modela trenerki i jedan top, ali biće svega. Krenula sam u sve to stidljivo u mojoj glavi, ali onda sam videla da su mogućnosti ogromne i jedva čekam da izbacim nove modele, kao i kolekciju proleće/leto - ispričala je pevačica.


Nikolija se u kreacijama vodila onim što bi ona nosila, a kao što je poznato, pevačicu često možemo videti u trenerkama.- Namerno nisam krenula sa mnogo proizvoda, htela sam da vidim prvo kako će to da ide. Estetski mi je to što sam napravila bilo ono što bih ja u tom trenutku nosila. Ko me zna, zna da ja u trenerkama živim, a ponekad i nastupam. Za početak ću da prodajem odeću samo onlajn, a za butik ćemo da vidimo dogodine - zaključila je Nikolija.


Inače, Teodora pored polusestre ima i brata po ocu - Luku.GODIŠNJI HOROSKOP za svaki znak ponaosob.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs


>